Emmen

Google Street View

Over ons

Tot eind 2018 hebben we beperkte intakemogelijkheden.

Behandelen

Wij behandelen de meest voorkomende psychische problemen, zowel individueel als in groepsverband. Dat doen wij samen met u, en houden daarbij rekening met uw persoonlijke wensen. Online behandeling hoort ook tot de mogelijkheden. Online behandeling bij PsyQ is altijd in combinatie met een face-to-face behandeling op onze vestiging.


Effect meten

Wij meten het effect van de behandeling op drie momenten: voorafgaand aan de behandeling, tijdens de behandeling en na afloop van de behandeling. Bekijk onze behandelresultaten.

Uw mening

Wij werken continue aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarbij is uw mening voor ons belangrijk. Dat kan een suggestie zijn, een vraag of een compliment. Maar ook als u niet tevreden bent, horen we dat graag, dus laat het ons weten.

Enkele van onze experts

Anja Hirschfeld Anja Hirschfeld is al vele jaren werkzaam als klinisch psycholoog, psychotherapeut en cognitief... Lees verder
Julia de Breed Julia de Breed is basispsycholoog en heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van... Lees verder
Linda Tjepkema Linda Tjepkema werkt sinds 2008 als psycholoog bij PsyQ in Purmerend. Zij is gespecialiseerd in... Lees verder

Adres

Adres

Waterlandplein 1
1441 RP Purmerend
088 357 36 20

Wachttijden

Beperkte intake
mogelijkheid tot 2019
18 weken
Beperkte intake
mogelijkheid tot 2019
16 weken
Beperkte intake
mogelijkheid tot 2019
16 weken
Beperkte intake
mogelijkheid tot 2019
15 weken
Beperkte intake
mogelijkheid tot 2019
8 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 36 20 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.