standaard paginakop vestigingen

Melding wachttijden beverwijk locatie

Bij een aantal problemen zijn onze wachttijden flink opgelopen. Wij adviseren je met de zorgbemiddeling van je zorgverzekeraar alternatieve behandelmogelijkheden te bespreken. Bij Seksuologie & Transgenderzorg geldt dat niet: daar kan men snel terecht.

Adres

Adres

Leeghwaterweg 1a
1951 NA Velsen Noord
088 357 36 10

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Beverwijk

Snel de juiste zorg in Noord-Holland

Onze vestigingen in Noord-Holland (Zaandam, Beverwijk, Purmerend en Haarlem) werken nauw met elkaar samen. De zorg van onze vestigingen is regio breed toegankelijk. Dit betekent dat je bij een van onze andere vestigingen terecht kan als de behandeling daar sneller gestart kan worden. Wij zorgen er met onze teams voor dat wij je zo snel mogelijk de juiste zorg kunnen bieden. Alle behandelingen kunnen op locatie, online of blended (combinatie van fysiek en online) plaatsvinden. Waar gewenst en passend worden behandelingen ondersteund met digitale middelen.

Wat wij bieden

PsyQ Beverwijk biedt Specialistische geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Dit betekent hulp bij ernstige, ingewikkelde of vaker terugkerende psychische aandoeningen. Hierbij kan zowel sprake zijn van kortdurende of langdurende psychotherapeutische hulp. We bieden hulp voor de meest voorkomende psychische problemen:


Culturele psychiatrie

Voor wie is culturele psychiatrie? Voor mensen waarbij het aannemelijk is dat problemen samen hangen met migratie, veranderingen in cultuur en/of sociale verbanden.
LET OP: dit wil niet zeggen dat wij altijd matchen op taal.

Behandelaren Beverwijk

PsyQ Beverwijk is een dynamisch team van ongeveer 28 medewerkers met verschillende specialismen, waaronder psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, verpleegkundig specialisten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, basispsychologen, een systeemtherapeut, een seksuoloog NVVS en secretarieel medewerkers.

Ontwikkeling en opleiding zijn belangrijk. Collega’s volgen daarom doorlopend opleidingen en cursussen.

Hulp in de GGZ

Wij bieden zowel individuele behandeling als groepsbehandeling. Daarnaast bieden wij niet alleen behandeling op locatie, maar ook online via beeldbellen of e-mail. Zo kunnen we de behandeling zoveel mogelijk op maat aanbieden. In al deze verschillende vormen maken wij gebruik van behandelingen die bewezen effectief zijn.

Naast behandelcontact met de patiënt, vinden wij het belangrijk de omgeving te betrekken bij de behandeling. Dit kan zowel via een eenmalig gesprek als via systeem- of partnerrelatietherapie. Hierbij wordt samen met jou gekeken wat het best bij de klachten aansluit.

Vragenlijsten

Wij vinden het belangrijk om het effect van de behandeling op de klachten te meten. Hiervoor vragen wij je elke 3 maanden een online vragenlijst in te vullen. De uitkomst van de vragenlijst helpt ons met het bepalen van vervolgbeleid. Je kan zelf ook met je behandelaar de uitkomst van deze vragenlijst bespreken.

Samenwerkingen

PsyQ werkt in Beverwijk nauw samen met andere zorgbedrijven van de Parnassia Groep.

Wij delen onze locatie met Youz (kind & jeugd), Indigo (basis GGZ), Brijder (verslavingszorg), FACT, EDIT en het crisisteam, wat zorgt voor een gemakkelijke en snelle samenwerking.

Daarnaast werken we samen met ziekenhuizen in de regio.

Onderzoek naar nieuwe behandelmethoden

De PsyQ-vestigingen in Noord-Holland, te weten de vestigingen Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Purmerend en Zaandam, nemen deel aan een academisch netwerk met de UvA. Daar worden nieuwe behandelingen voor diverse psychische stoornissen ontwikkeld en in wetenschappelijk onderzoek geëvalueerd. Behandelingen in het kader van onderzoek gebeuren volgens protocol waarbij behandelaren zich aan de aanwijzingen houden van de aangewezen supervisor. Ook worden er nieuwe meetinstrumenten ontwikkeld en onderzocht, en wordt onderzoek gedaan naar psychologische processen bij verschillende vormen van psychische problematiek. Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar patiënten met persoonlijkheidsproblematiek, een psychotrauma in de kindertijd, een slaapapp bij depressie en semi-gestructureerde vragenlijsten in de intakefase.

Vragen en opmerkingen

Neem contact op met ons secretariaat via 088 357 36 10 of beverwijk@psyq.nl of direct met je behandelaar.

Zorgkaart

Bekijk onze waarderingen op Zorgkaart Nederland en laat zelf een waardering achter.

Algemeen informatie snel passende zorg

Je intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Wanneer dit niet mogelijk is, bieden we je een alternatief om snel passende zorg te krijgen. In eerste instantie kijken wij naar een alternatief binnen onze zorginstelling, waar meer intakemogelijkheden zijn: bijvoorbeeld bij PsyQ Online of Indigo. Als wij binnen Parnassia Groep geen passend alternatief kunnen bieden, kijken we samen met jou of er zorgaanbieders zijn die vergelijkbare zorg bieden maar met kortere wachttijden.

Wachttijden Beverwijk

Wat vragen we van jou?

Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Indien de wachttijden oplopen en je zou volgens ons geholpen kunnen zijn met een alternatief, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk de gemiddelde wachttijden van de afgelopen twee maanden.

Video Marrije Beverwijk

Werken en leren in Beverwijk? 

In Beverwijk zoeken we regelmatig zorgprofessionals om ons team te versterken. Maar je wilt natuurlijk eerst weten waar je terechtkomt. Collega Marrije neemt je graag mee in onderstaande video! Ben je na het zien van de video geïnteresseerd geworden in een baan bij PsyQ in Beverwijk? Bekijk dan meer informatie over werken en leren bij PsyQ. 


 
 

Werken en leren bij PsyQ 

Blok - voor verwijzers - locatie

Informatie voor verwijzers

Lees alle informatie over het verwijzen van een cliënt, ons zorgaanbod per vestiging, crisissituatie, consultatie en second opinion en ons trainingsaanbod voor verwijzers.