Over ons Over ons

Sinds 2005 zijn wij gevestigd in Haarlem en delen samen met Brijder Verslavingszorg en i-psy (specialist in interculturele psychiatrie) het pand. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk en snel samenwerken indien dat nodig is. In Haarlem bieden we zorg in de Specialistische GGZ en daarnaast ook in de Generalistische Basis GGZ.


Complexe traumabehandelingen

Bij de afdeling Psychotrauma kunt u terecht voor zowel op zichzelf staande trauma’s (zoals een overval of een verkrachting) als voor opeenvolgende trauma’s (zoals seksueel misbruik of mishandeling in de jeugd). Wij bieden hiervoor verschillende effectief gebleken behandelingen aan zoals EMDR en imaginaire exposure. Wanneer er sprake is van langdurige traumatische ervaringen in de jeugd, dan is er vaak sprake van meerdere problemen naast PTSS (post traumatische stressstoornis), we spreken dan van complexe PTSS. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij bieden een behandeling aan die bestaat uit twee fasen. Fase 1 is onder andere gericht op het reguleren van uw emoties (ongeveer acht sessies) en fase 2 bestaat uit traumaverwerking (acht tot twaalf sessies).

Adres

Richard Holkade 4
2033 PZ Haarlem
088 357 36 40

Wachttijden Wachttijden

Bijgewerkt: 02-05-2018 Aanmelding Behandeling
ADHD bij volwassenen 10 weken 0 weken
Angststoornis 8 weken 0 weken
Basis GGZ geen intakes geen behandeling
Depressie 9 weken 0 weken
Persoonlijkheidsstoornis 7 weken 0 weken
Psychotrauma 7 weken 0 weken

Afspraak afzeggen? Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088-3573640 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.