Emmen

Google Street View

Over ons

Maakt u gebruik van de route over het sluizencomplex in IJmuiden om naar Haarlem te komen? Wilt u dan rekening houden met extra reistijd. Zodat u op tijd op uw afspraak komt.

Door de bouw van de nieuwe zeesluis is de doorgaande route sinds 16 april 2018 dicht. Een jaar lang kan het verkeer de locatie tussen Middensluis en Noordersluis niet passeren.

Fietsers, bromfietsers en voetgangers kunnen als alternatief de pont nemen. De vertraging is volgens de gemeente gemiddeld tien minuten, maar dat is uiteraard afhankelijk van de wachttijden bij de pont. Tijdens de spits zal een extra pont worden ingezet. Autoverkeer is ongeveer een kwartier langer onderweg, via de Velsertunnel.

Sinds 2005 zijn wij gevestigd in Haarlem en delen samen met Brijder Verslavingszorg en i-psy (specialist in interculturele psychiatrie) het pand. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk en snel samenwerken indien dat nodig is. In Haarlem bieden we zorg in de Specialistische GGZ en daarnaast ook in de Generalistische Basis GGZ.


Complexe traumabehandelingen

Bij de afdeling Psychotrauma kunt u terecht voor zowel op zichzelf staande trauma’s (zoals een overval of een verkrachting) als voor opeenvolgende trauma’s (zoals seksueel misbruik of mishandeling in de jeugd). Wij bieden hiervoor verschillende effectief gebleken behandelingen aan zoals EMDR en imaginaire exposure. Wanneer er sprake is van langdurige traumatische ervaringen in de jeugd, dan is er vaak sprake van meerdere problemen naast PTSS (post traumatische stressstoornis), we spreken dan van complexe PTSS. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij bieden een behandeling aan die bestaat uit twee fasen. Fase 1 is onder andere gericht op het reguleren van uw emoties (ongeveer acht sessies) en fase 2 bestaat uit traumaverwerking (acht tot twaalf sessies).

Adres

Adres

Richard Holkade 4
2033 PZ Haarlem
088 357 36 40

Wachttijden

8 weken
7 weken
8 weken
6 weken
8 weken
6 weken
geen intakes
geen behandeling
geen intakes
geen behandeling
10 weken
8 weken
10 weken
8 weken
13 weken
12 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 36 40 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.