standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Over ons

Sinds 2005 zijn wij gevestigd in Haarlem en delen samen met Brijder Verslavingszorg het pand. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk en snel samenwerken indien dat nodig is.


In Haarlem bieden we zorg in de Specialistische GGZ. Dit betekent behandeling van ernstige, ingewikkelde of vaker terugkerende psychische aandoeningen. Hierbij kan zowel sprake zijn van kortdurende of langdurende psychotherapeutische behandeling. Onze werkwijze is gericht op snel herstel en houdt zo veel als mogelijk rekening met persoonlijke wensen.

Specialisme

We hebben de volgende specialismen:

Behandelvormen

Wij bieden zowel individuele behandeling als groepsbehandeling. Daarnaast bieden wij niet alleen behandeling op locatie, maar ook online via beeldbellen of e-mail. Zo kunnen we de behandeling zoveel mogelijk op maat aanbieden. In al deze verschillende vormen maken wij gebruik van behandelingen die bewezen effectief zijn. Naast behandelcontact met de patiënt, vinden wij het belangrijk de omgeving te betrekken bij de behandeling.

Onderzoek naar nieuwe behandelmethoden

De PsyQ-vestigingen in Noord-Holland, te weten de vestigingen Amsterdam, Beverwijk, Haarlem, Purmerend en Zaandam, nemen deel aan een academisch netwerk met de UvA. Daar worden nieuwe behandelingen voor diverse psychische stoornissen ontwikkeld en in wetenschappelijk onderzoek geëvalueerd. Behandelingen in het kader van onderzoek gebeuren volgens protocol waarbij behandelaren zich aan de aanwijzingen houden van de aangewezen supervisor. Ook worden er nieuwe meetinstrumenten ontwikkeld en onderzocht, en wordt onderzoek gedaan naar psychologische processen bij verschillende vormen van psychische problematiek.

Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar patiënten met persoonlijkheidsproblematiek, een psychotrauma in de kindertijd en semi-gestructureerde vragenlijsten in de intakefase.

Ons team

PsyQ Haarlem is een dynamisch team van ongeveer 30 medewerkers met verschillende specialismen, waaronder psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen en basispsychologen.

Klachten, complimenten of suggesties

Bij PsyQ staat de kwaliteit van zorg voorop. Iedereen bij PsyQ doet zijn best om u zo goed mogelijk te behandelen. Toch kan het voorkomen dat er iets gebeurt wat u als vervelend of onjuist ervaart. Als dit zo is willen wij dit graag van u horen. Daarmee kunnen wij de kwaliteit van zorg verbeteren en in de toekomst soortgelijke klachten voorkomen. Bent u tevreden of heeft u een andere suggestie dan horen wij dat natuurlijk ook graag.

In alle gevallen gaan wij zorgvuldig met uw klachten, complimenten en suggesties om.

Ik wil reageren.

Adres

Adres

Schipholpoort 20
2034 MA Haarlem
088 358 38 00

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

6 weken
9 weken
5 weken
11 weken
7 weken
11 weken
15 weken
7 weken
6 weken
26 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 36 40 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.

Voor verwijzers