Enschede

Google Street View

Over ons

Wij als behandelaren van PsyQ Enschede vinden het erg belangrijk dat u met uw klachten op de goede plek bent. Daarom creëren wij een behandelomgeving waarin vertrouwen, samenwerking en deskundigheid centraal staan.

Korte lijnen

Wij zijn een team waarin we korte lijnen hebben en snel en helder communiceren. Dit betekent onder andere dat de kennis en kunde van ons hele team ingezet wordt om de behandelingen te ondersteunen. Kwaliteit waarborgen we door het up-to-date houden van kennis bij behandelaren en door expertise-uitbreiding binnen het team.


Uw doelen

Wij hebben oog voor uw individuele klachten en doelen en werken met evidence-based behandelingen op maat. U werkt met uw behandelaar aan een samen opgesteld behandelplan om uw doelen te bereiken. Soms is het nodig om voorafgaand aan een behandeling eerst nader psychologisch onderzoek te doen, om u de meest passende behandeling te kunnen adviseren. Ook voor zorgvuldige diagnostiek kunt u bij ons terecht.

Expertise PsyQ Enschede

Naast individuele behandelingen hebben we ook een aantal groepsbehandelingen, waaronder de assertiviteitstraining, psycho-educatiegroepen voor ADHD en de vaardigheidstraining voor meer grip op ADHD-klachten. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen binnen onze behandelingen, bijvoorbeeld cognitieve gedragstherapie bij het chronisch vermoeidheidssyndroom. De geboden behandelvormen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar bij wie geen sprake is van een verstandelijke beperking.

Voor al onze behandelaren geldt dat zij ervaren zijn in het behandelen van angst- en depressieve stoornissen. PsyQ Enschede heeft geen aanbod voor de behandeling van bipolaire en psychotische stoornissen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de stoornissen die wij behandelen en de wachttijden.

Een aantal experts

Ellen Strijtveen Ellen Strijtveen is werkzaam als GZ-psycholoog bij PsyQ Enschede. Zij werkt... Lees verder
Fenna Edens Fenna Edens werkt bij PsyQ Enschede als klinisch psycholoog en inhoudelijk... Lees verder
Melonie den Boer Melonie den Boer is werkzaam als psycholoog bij PsyQ Enschede. Ze werkt zowel... Lees verder

Adres

Adres

Hoedemakerplein 2
7511 JP Enschede
053 482 55 10
053 482 55 20

Wachttijden

8 weken
5 weken
8 weken
5 weken
8 weken
5 weken
16 weken
5 weken
12 weken
5 weken
12 weken
5 weken
12 weken
5 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 053 482 55 10 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.