standaard paginakop vestigingen

Adres

Adres

Max Euwelaan 70
3062 MA Rotterdam
088 357 49 60

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 20:00 uur
Woensdag: 08:30 - 17:00 uur
Donderdag: 08:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Rotterdam Kralingen

Wat wij bieden

Binnen de vestiging in Rotterdam Kralingen bieden we behandeling voor de volgende problemen:


Bij PsyQ Kralingen hebben we een aantal bijzondere afdelingen, zoals een aparte afdeling voor mensen met een bipolaire stoornis.

De vestiging in Rotterdam Kralingen heeft een van de 4 expertisecentra eetstoornissen die PsyQ kent. Er wordt hier bijvoorbeeld ook een deeltijdbehandeling voor diverse eetstoornissen gegeven.

Verder is binnen onze vestigingen ook het Psychodiagnostisch Centrum (PDC) gevestigd. Psychodiagnostiek kan uitgevoerd worden wanneer er bijvoorbeeld onduidelijkheid is over de diagnose of behandelmogelijkheden, er last is van lang bestaande problematiek of wanneer eerdere behandelingen weinig effect hebben gehad. Psychodiagnostiek vindt uitsluitend plaats binnen reeds lopende behandelingen.

Behandelaren Rotterdam Kralingen

In Rotterdam Kralingen hebben we verschillende behandelaars in dienst en werken we met een multidisciplinair team met onder andere: psychiaters, (klinisch- en GZ-)psychologen en psychotherapeuten. Hierdoor hebben we veel kennis in huis en kunnen we op verschillende manieren jouw problematiek behandelen. Hierdoor is de kans groot dat de aanpak die bij jou past bij ons aanwezig is.

Snel de juiste zorg in Rotterdam

Onze vestigingen in Rotterdam (Kralingen, Centrum, Zuid en Oost) werken nauw met elkaar samen. De zorg van onze vestigingen is regio breed toegankelijk. Dit betekent dat je bij een van onze andere vestigingen terecht kan als de behandeling daar sneller gestart kan worden. Wij zorgen er met onze teams voor dat wij je zo snel mogelijk de juiste zorg kunnen bieden. Alle behandelingen kunnen op locatie, online of blended (combinatie van fysiek en online) plaatsvinden. Waar gewenst en passend worden behandelingen ondersteund met digitale middelen.

Vestigingen - geen wachttijden voor een aantal klachten beschikbaar

Wachttijden

Er is op dit moment geen informatie over wachttijden voor een aantal psychische klachten op de website beschikbaar. Voor een indicatie van jouw persoonlijke wachttijd kun je contact opnemen met de vestiging, onze contactgegevens staan bovenaan deze pagina. 

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

17 weken
11 weken
11 weken
15 weken
17 weken
22 weken
14 weken
8 weken
14 weken
7 weken
4 weken
5 weken
10 weken
4 weken

Op tijd een intake afspraak

Op tijd een intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Wanneer dit niet mogelijk is, bieden we je een alternatief om snel passende zorg te krijgen. In eerste instantie kijken wij naar een alternatief binnen onze zorginstelling, waar meer intakemogelijkheden zijn: bijvoorbeeld bij PsyQ Online of Indigo. Als wij binnen Parnassia Groep geen passend alternatief kunnen bieden, kijken we samen met jou of er zorgaanbieders zijn die vergelijkbare zorg bieden maar met kortere wachttijden.

Wat vragen we van jou?

Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Ook als de wachttijden die worden weergegeven langer zijn dan 5 weken. Indien de wachttijden oplopen en je zou volgens ons geholpen kunnen zijn met een alternatief, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Werken en leren bij PsyQ

Werken en leren bij PsyQ

We zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou!