Emmen

Google Street View

Over ons

Binnen de vestiging in Rotterdam Kralingen bieden we behandeling voor 9 van de 10 specialismes van PsyQ . Er is een gespecialiseerde polikliniek voor mensen met een bipolaire stoornis. Buiten de kantooruren is behandeling mogelijk op de dinsdagavond.


We hebben een Levenslooppoli ADHD, waarbij we gezinnen, waarbij meerdere gezinsleden (een vermoeden van) ADHD hebben, diagnostiek en behandeling bieden. Dit doen we samen met Youz, kinder- en jeugdpsychiatrie.

Aanmelden voor de levenslooppoli kan telefonisch via 088 357 49 60 of via mail

Vrouwenpoli

Een speciaal team bij depressie richt zich op op de diagnostiek en het behandelen van vrouwen met premenstruele stemmingsklachten (PMSS) en vrouwen met een depressie rond de overgang.

Expertisecentrum eetstoornissen

De vestiging heeft een expertisecentrum eetstoornissen, een van de 4 expertisecentra eetstoornissen die PsyQ kent. Hier worden ook de complexe eetstoornissen behandeld.

Seksuologie

Een positieve beleving van intimiteit en seksualiteit is een belangrijke pijler van ons welbevinden. Problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit komen vaak voor, in het bijzonder bij mensen met somatische en/of psychische klachten. Graag brengen wij het behandelaanbod van PsyQ Seksuologie in Rotterdam via onderstaande PDF onder de aandacht.

Seksuologie flyer 2018

Online behandelen

Een online behandeling van chronische vermoeidheidssyndroom en chronische pijn is mogelijk. Hierbij sluiten we aan bij Grip op klachten.

Digitale poli – snel aan de slag

Op de locatie Max Eeuwelaan kunt u ook een online behandeling krijgen via onze digitale poli. De behandeling is digitaal en wordt gegeven via een app op uw smartphone: de Goalie-app. Via Goalie bent u verbonden met uw hulpverlener, met wie u via de videobel-functie en chatfunctie contact hebt. Deze behandeling richt zich op het bieden van handvatten en persoonlijke ondersteuning. U werkt aan doelen, leert wat uw gedrag en gevoel beïnvloedt en hebt altijd een hulpverlener binnen handbereik.

Het voordeel van de Goalie-app is dat u thuis in uw eigen omgeving kunt werken aan uw behandeling. Daarnaast kunt u makkelijk contact zoeken met uw behandelaar en wordt u zeer intensief begeleid. Maar misschien nog wel het belangrijkste voordeel: u kunt heel snel aan de slag!

Goalie is voorlopig alleen beschikbaar voor de behandeling van depressie en/of angst.

Onze experts

Annet Spijker Annet Spijker is psychiater en werkzaam binnen het team bipolaire stoornissen. Zij is tevens... Lees verder
Colin van der Heiden Dr. Colin van der Heiden is met ingang van 1 september 2015 benoemd tot bijzonder hoogleraar... Lees verder
Sandra Visser Sandra Visser Sandra Visser is geregistreerd psychotherapeut, systeemtherapeut sinds 1995. Zij is manager zorg... Lees verder

Adres

Adres

Max Euwelaan 70
3062 MA Rotterdam
088 357 49 60
Telefonisch bereikbaar
Maandag 08:00 – 17:00 uur
Dinsdag 08:00 – 20:00 uur
Woensdag 08:00 – 17:00 uur
Donderdag 08:00 – 17:00 uur
Vrijdag 08:00 – 17:00 uur

Wachttijden

12 weken
13 weken
8 weken
3 weken
10 weken
7 weken
14 weken
11 weken
15 weken
15 weken
18 weken
3 weken
14 weken
21 weken
12 weken
9 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 49 60 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.