standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Over ons

Binnen de vestiging in Rotterdam Kralingen bieden we behandeling voor 8 van de 10 specialismes van PsyQ . Er is een gespecialiseerde polikliniek voor mensen met een bipolaire stoornis. Buiten de kantooruren is behandeling mogelijk op de dinsdagavond.


We hebben een Levenslooppoli ADHD, waarbij we gezinnen, waarbij meerdere gezinsleden (een vermoeden van) ADHD hebben, diagnostiek en behandeling bieden. Dit doen we samen met Youz, kinder- en jeugdpsychiatrie.

Aanmelden voor de levenslooppoli kan telefonisch via 088 357 49 60 of via mail

Expertisecentrum eetstoornissen

De vestiging heeft een expertisecentrum eetstoornissen, een van de 4 expertisecentra eetstoornissen die PsyQ kent. Hier worden ook de complexe eetstoornissen behandeld.

Seksuologie

Een positieve beleving van intimiteit en seksualiteit is een belangrijke pijler van ons welbevinden. Problemen op het gebied van seksualiteit en intimiteit komen vaak voor, in het bijzonder bij mensen met somatische en/of psychische klachten. Graag brengen wij het behandelaanbod van PsyQ Seksuologie in Rotterdam via onderstaande PDF onder de aandacht.

Seksuologie flyer 2018

PsyQ Online - snel aan de slag

Volg je behandeling online via PsyQ online. De behandeling is volledig digitaal en wordt gegeven via een app op je smartphone. Via de app heb je contact met jouw hulpverlener, door middel van beeldbellen en chat. De behandeling biedt handvatten en persoonlijke ondersteuning. Je werkt aan doelen, leert wat jouw gedrag en gevoel beïnvloedt en hebt altijd een hulpverlener binnen handbereik.

Het voordeel van de online behandeling is dat je thuis (of waar dan ook) in jouw omgeving kunt werken aan jouw behandeling. Daarnaast kun je gemakkelijk contact zoeken met jouw behandelaar en word je zeer intensief begeleid. Maar misschien nog wel het belangrijkste voordeel: je kan heel snel aan de slag!

PsyQ online is beschikbaar voor behandeling van depressie en/of angst.

Somatiek & Psyche

Vanwege personeelstekort hebben we bij het zorgprogramma Somatiek & Psyche zodanig lange wachtlijsten dat we genoodzaakt zijn om te stoppen met dit aanbod. Onze locatie in Den Haag Centrum biedt dit programma gelukkig nog wel.  Ben je op zoek naar een zorgaanbieder die ook werkt met psychosomatische klachten? Neem dan contact op met je huisarts, deze kan je verwijzen naar passende hulp.

Onze experts

Annet Spijker Annet Spijker is psychiater en werkzaam binnen het team bipolaire stoornissen. Zij is tevens... Lees verder
Colin van der Heiden Dr. Colin van der Heiden is met ingang van 1 september 2015 benoemd tot bijzonder hoogleraar... Lees verder
Sandra Visser Sandra Visser Sandra Visser is geregistreerd psychotherapeut, systeemtherapeut sinds 1995. Zij is manager zorg... Lees verder

Voor verwijzers

Adres

Adres

Max Euwelaan 70
3062 MA Rotterdam
088 357 49 60

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00 uur
Dinsdag: 08:30 - 20:00 uur
Woensdag: 08:30 - 17:00 uur
Donderdag: 08:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 08:30 - 17:00 uur

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

18 weken
6 weken
19 weken
11 weken
8 weken
2 weken
13 weken
8 weken
20 weken
5 weken
16 weken
13 weken
20 weken
4 weken
27 weken
10 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 49 60 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.