Over ons Over ons

Aanmeldstop

(3 augustus 2017)
In verband met een hoge toename in nieuwe aanmeldingen en daarbij steeds langere wachttijden, achten wij ons genoodzaakt om een tijdelijke aanmeldstop in te voeren. Dit gegeven betreuren wij ten zeerste, maar vinden we noodzakelijk om de kwaliteit van zorg voor onze patiënten te kunnen blijven waarborgen. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk deze aanmeldstop weer te kunnen opheffen en zullen dit te zijner tijd op onze website melden.

Wij danken u bij voorbaat voor het begrip!


Multidisciplinair team

Wij hebben als doel u te helpen bij het verminderen van uw psychische klachten en het verbeteren van uw kwaliteit van leven. Dit doen we door u gespecialiseerde zorg te bieden binnen een multidisciplinair team. Ons team bestaat uit (GZ-)psychologen, psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialist en secretariaatsmedewerkers.

Kernbegrippen

Kernbegrippen in de zorg die wij leveren zijn specialistisch, optimistisch, betrokken en toegankelijk. Wij hebben ruime ervaring in het werken binnen de geestelijke gezondheidszorg en daarnaast ontwikkelen wij ons continu. Opleiding en bijscholing van onze medewerkers heeft dan ook grote prioriteit.

Wachttijden

Helaas hebben we momenteel voor een aantal behandelingen te maken met wachttijden. We realiseren ons dat het uitermate vervelend is en doen er alles aan om de wachttijden zoveel mogelijk voor u te beperken. De aangegeven wachttijden zijn een indicatie. Neemt u alstublieft telefonisch contact met ons op voor de actuele wachttijd.
Meer lezen over wachttijdbemiddeling door zorgverzekeraar

Na de aanmelding

Na aanmelding start een intake traject waarin we zorgvuldig samen met u kijken wat de oorzaak is van uw problemen en welke behandeling het meest bij u en uw klachten aansluit. Wij hebben ook de mogelijkheden om verder onderzoek te doen mocht dat nodig zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ADHD onderzoek; iets waar PsyQ Eindhoven in gespecialiseerd is.

Behandelaanbod

Ons behandelaanbod is gevarieerd. Wij bieden individuele en groepsbehandelingen en ook is (aanvullende) online behandeling mogelijk. Het aanbod kan per individu en probleem variëren. Zo is een cognitieve gedragstherapie mogelijk maar kan ook een schemagerichte therapie gewenst zijn.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Onze experts Onze experts

Milou Weijer Milou Weijer Milou Weijer is basispsycholoog en heeft Klinische en Gezondheidspsychologie gestudeerd aan de... Lees verder

Adres

Anderlechtstraat 17
5628 WB Eindhoven
088 357 30 60

.

Wachttijden Wachttijden

Bijgewerkt: 06-12-2017 Aanmelding Behandeling
ADHD bij volwassenen Geen intakes 9 weken
Angststoornis Geen intakes 15 weken
Basis GGZ Geen intakes 4 weken
Depressie Geen intakes 5 weken
Persoonlijkheidsstoornis Geen intakes 9 weken
Psychotrauma Geen intakes 21 weken

Afspraak afzeggen? Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088-3573060 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.