Google Street View

Over ons

Wij helpen jou bij het verminderen van psychische klachten en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dit doen wij door jou gespecialiseerde zorg te bieden met professionals uit ons multidisciplinaire team. Wij behandelen kort als het kan en intensief als nodig, veelal in groepen. Wij werken hulpvraaggericht, efficiënt en volgens de richtlijnen. Bij PsyQ in Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van ADHD bij volwassenen, angststoornissen, depressieve stoornissen, (milde) persoonlijkheidsproblematiek en psychotrauma. Ons multidisciplinaire team bestaat uit (GZ-)psychologen, psychiaters, klinisch psychologen en secretariaatsmedewerkers.


Waar wij voor staan

Wij leveren specialistische, optimistische, betrokken en toegankelijke zorg. Wij hebben ruime ervaring in het werken binnen de geestelijke gezondheidszorg en daarnaast ontwikkelen wij ons continu. Opleiding en bijscholing van onze collega’s heeft dan ook grote prioriteit.

Wachttijden

Helaas hebben wij momenteel voor een aantal behandelingen te maken met wachttijden. Wij realiseren ons dat het uitermate vervelend is en doen er alles aan om de wachttijden zoveel mogelijk voor jou te beperken. De aangegeven wachttijden zijn een indicatie. Neem telefonisch contact met ons op voor de actuele wachttijd.

Na de aanmelding

Na aanmelding start een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit. Wij hebben ook de mogelijkheden om verder onderzoek te doen mocht dat nodig zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan ADHD onderzoek; iets waar PsyQ Eindhoven in gespecialiseerd is.

Behandelaanbod

Ons behandelaanbod is gevarieerd. Wij bieden een breed scala aan groepsbehandelingen. Individuele behandeling en (eventueel in combinatie met) online behandeling is ook mogelijk. Het aanbod kan per individu, klachten en hulpvraag variëren. Wij bieden met name interventies die gebaseerd zijn op de stromingen Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie en EMDR
Wil je meer informatie over ons behandelaanbod aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Regio

Wij bieden hulp aan mensen in de regio Eindhoven en De Kempen (Eindhoven, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Oirschot, Reusel-De Mierden, Son-en-Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre), regio GGZ Oost Brabant (Helmond, Deurne, Asten, Someren, Mierlo, Laarbeek, Gemert-Bakel, Veghel, Boekel, Sint Anthonis, Boxmeer, Gennep, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Uden, Bernheze, Landerd, Grave, Oss, Lith) en regio Noord-Limburg (Venlo, Venray, Weert, Roermond, Sittard).
Kom je van buiten de regio, maar overweeg je toch om jezelf aan te melden bij PsyQ in Eindhoven? Neem dan even contact met ons op om te overleggen of een aanmelding buiten de regio in jouw geval toch mogelijk is. 

Voor verwijzers

Adres

Adres

Pastoriestraat 161
5612 EK Eindhoven
088 357 30 60
088 358 42 39

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 16:30 uur

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

15 weken
16 weken
9 weken
16 weken
17 weken
7 weken
8 weken
2 weken
4 weken
5 weken
5 weken
14 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 30 60 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.