standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Adres

Adres

Parallelweg 64
5223 AL Den Bosch
088 357 40 74
088 358 42 09

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Den Bosch

Wat wij bieden

Wij behandelen de meest voorkomende psychische problemen, zowel individueel als in groepsverband. Dat doen wij samen met jou, en houden daarbij rekening met jouw persoonlijke wensen. Bij PsyQ Den Bosch zijn wij gespecialiseerd in behandelingen voor:


Behandelingen in Den Bosch

Binnen onze behandelingen werken wij hulpvraaggericht en volgens bewezen behandelmethoden. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), schematherapie, psychotherapie EMDR-therapie, lichttherapie (aanmelden vanaf september) en ADHD-vaardigheidstrainingen. Online behandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt PsyQ Den Bosch behandeling aan voor de bovengenoemde klachten in groepsverband. Ons groepsaanbod bestaat uit:

  • ADHD psycho-educatiegroep
  • ADHD vaardigheidstraining
  • ADHD CGT groep
  • CGT-groep oa. voor depressie en angst
  • Zelfbeeldgroep
  • Emotieregulatietraining (VERS)
  • Schematherapiegroep

Behandelaren Den Bosch

Ons team bestaat uit betrokken en kundige behandelaren zich dagelijks inzetten om de zorg voor jou zo goed mogelijk op jouw wensen en behoeftes af te stemmen binnen de professionele kaders. Het team bestaat uit psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, basispsychologen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige en secretariaat-medewerkers. Daarnaast zijn er collega’s in opleiding tot GZ-psycholoog en in opleiding tot psychotherapeut werkzaam op onze locatie.

Aanmelden en wachttijd

Om je bij ons aan te melden, heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Hiervoor dien je zelf een afspraak met je huisarts te maken. Hij of zij kan vervolgens de verwijsbrief naar ons toesturen. Na aanmelding krijg je een vragenlijst toegestuurd om een inschatting te maken wat je nodig hebt in de behandeling en of PsyQ Den bosch dit kan bieden. Dan volgt een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit. Wij hebben ook de mogelijkheden om verder onderzoek te doen mocht dat nodig zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan ADHD onderzoek; hierin is PsyQ Den Bosch gespecialiseerd.

Let op:

  • Helaas beschikken wij niet over de mogelijkheid om huisbezoeken te doen, behandelfrequentie op korte termijn op te schalen of crisisinterventies te doen.
  • Andere exclusiecriteria van onze vestiging zijn: Primaire diagnose autisme, eetstoornis, seksuele stoornis, verslaving of psychotische stoornis. Tevens kunnen wij geen goede zorg bieden voor mensen die voornamelijk psycho sociale problemen hebben, actueel suïcidaal zijn of als er sprake is van een IQ onder de 80.

Jouw mening

Wij werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarbij is jouw mening voor ons belangrijk. Dat kan een suggestie zijn, een vraag of een compliment. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat graag, dus laat het ons weten. Mocht je na je behandeling een recensie willen achterlaten, dan kan dat door op de onderstaande link te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar Zorgkaart Nederland.

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

8 weken
10 weken
8 weken
10 weken
8 weken
10 weken
8 weken
10 weken
8 weken
10 weken
8 weken
10 weken

Voor verwijzers

Voor verwijzers

Voor verwijzers

Meldt uw patiënt digitaal aan bij PsyQ