standaard paginakop vestigingen

Adres

Adres

Parallelweg 64
5223 AL Den Bosch
088 357 40 74
088 358 42 09

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Den Bosch

Wat wij bieden

Wij behandelen de meest voorkomende psychische problemen, zowel individueel als in groepsverband. Dat doen wij samen met jou, en houden daarbij rekening met jouw persoonlijke wensen. Bij PsyQ Den Bosch zijn wij gespecialiseerd in behandelingen voor:


Behandelingen in Den Bosch

Binnen onze behandelingen werken wij hulpvraaggericht en volgens bewezen behandelmethoden. Je kunt bij ons terecht voor o.a.: Cognitieve Gedragstherapie (CGT), schematherapie, psychotherapie EMDR-therapie, lichttherapie (aanmelden vanaf september) en ADHD-vaardigheidstrainingen. Online behandeling behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt PsyQ Den Bosch behandeling aan voor de bovengenoemde klachten in groepsverband. Ons groepsaanbod bestaat uit:

  • ADHD psycho-educatiegroep
  • ADHD vaardigheidstraining
  • ADHD CGT groep
  • CGT-groep oa. voor depressie en angst
  • Zelfbeeldgroep
  • Emotieregulatietraining (VERS)
  • Schematherapiegroep

Behandelaren Den Bosch

Ons team bestaat uit betrokken en kundige behandelaren zich dagelijks inzetten om de zorg voor jou zo goed mogelijk op jouw wensen en behoeftes af te stemmen binnen de professionele kaders. Het team bestaat uit psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, GZ-psychologen, basispsychologen, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige en secretariaat-medewerkers. Daarnaast zijn er collega’s in opleiding tot GZ-psycholoog en in opleiding tot psychotherapeut werkzaam op onze locatie.

Aanmelden en wachttijd

Om je bij ons aan te melden, heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Hiervoor dien je zelf een afspraak met je huisarts te maken. Hij of zij kan vervolgens de verwijsbrief naar ons toesturen. Na aanmelding krijg je een vragenlijst toegestuurd om een inschatting te maken wat je nodig hebt in de behandeling en of PsyQ Den bosch dit kan bieden. Dan volgt een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit. Wij hebben ook de mogelijkheden om verder onderzoek te doen mocht dat nodig zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan ADHD onderzoek; hierin is PsyQ Den Bosch gespecialiseerd.

Let op:

Helaas beschikken wij niet over de mogelijkheid om huisbezoeken te doen, behandelfrequentie op korte termijn op te schalen of crisisinterventies te doen.

Jouw mening

Wij werken continu aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarbij is jouw mening voor ons belangrijk. Dat kan een suggestie zijn, een vraag of een compliment. Maar ook als je niet tevreden bent, horen we dat graag, dus laat het ons weten. Mocht je na je behandeling een recensie willen achterlaten, dan kan dat door op de onderstaande link te klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar Zorgkaart Nederland.

Informatie wachttijden Den Bosch

Op tijd een intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Wanneer wij zien dat wij niet binnen 5 weken kunnen helpen, dan krij je hierover bericht. Wij adviseren je in dat geval om contact op te nemen met de afdeling zorgbemiddeling van jouw eigen zorgverzekeraar. Deze afdeling kan je helpen tijdige en passende zorg te vinden.

Bekijk de gemiddelde wachttijden van de afgelopen twee maanden.

Werken en leren bij PsyQ

Werken en leren bij PsyQ

We zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou! 

Blok - voor verwijzers - locatie

Informatie voor verwijzers

Lees alle informatie over het verwijzen van een cliënt, ons zorgaanbod per vestiging, crisissituatie, consultatie en second opinion en ons trainingsaanbod voor verwijzers.