Emmen

Google Street View

Over ons

Ieder mens is anders. Daarom hechten de behandelaren van PsyQ Emmen er groot belang aan uw gevoelens te begrijpen en de behandeling af te stemmen op uw persoonlijke omstandigheden. We zorgen voor een sfeer van veiligheid en vertrouwen, waarin u zich vrij voelt om te praten over uw klachten. We garanderen maximale discretie.


Eén behandelaar

Wij doen ons uiterste best uw hele behandeling door één behandelaar te laten uitvoeren. Als wij na de intake denken dat uw klachten toch beter door een van onze andere specialisten behandeld kunnen worden, dan overleggen we dat natuurlijk eerst met u.

Kwaliteit

De kwaliteit en effectiviteit van de behandelingen, die wij toepassen, zijn wetenschappelijk bewezen. We bewaken de kwaliteit van onze behandelingen voortdurend door dagelijks elkaar kritisch te volgen en bij elke behandeling een senior-psycholoog op de achtergrond te laten meedenken.

Voortgang behandeling

We vragen u geregeld de voortgang in de behandeling en de kwaliteit van uw behandelaar te beoordelen. Wij leren van uw feedback. Hebt u desondanks klachten of opmerkingen over uw behandeling of over de gang van zaken binnen PsyQ Emmen schroom dan niet uw behandelaar hiervan op de hoogte te stellen of contact op te nemen met de vestigingsmanager, te bereiken via ons secretariaat.

Een aantal experts

Cees van de Grift Cees van de Grift, klinisch psycholoog en psychotherapeut: “Ieder mens blijkt weer... Lees verder
Hillona Beugels Hillona Beugels, GZ-psycholoog bij PsyQ Emmen: “Veranderen dat doe je zelf”. Lees verder
Jolande Lok Jolande Lok, psycholoog bij PsyQ Emmen: " Zo makkelijk is het niet om je leven op... Lees verder

Adres

Adres

Hooggoorns 32
7812 AM Emmen
0591 66 36 00
0591 66 36 29

Wachttijden

11 weken
2 weken
11 weken
2 weken
5 weken
2 weken
11 weken
2 weken
11 weken
2 weken
11 weken
2 weken
11 weken
2 weken
11 weken
2 weken
11 weken
2 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 0591 66 36 00 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.