Emmen

Google Street View

Over ons

Ons team bestaat uit ruim 50 medewerkers. U kunt hierbij denken aan (gezondheidszorg) psychologen, psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, seksuologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, systeem-therapeuten, een diëtiste en secretariaatsmedewerkers.


Behandelaanbod

Binnen de vestiging Utrecht bieden wij klachtgerichte evidence based of best practice behandeling aan voor de meest voorkomende psychische klachten. Te weten: ADHD bij
volwassenen, angststoornissen, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma, seksuologie, somatiek & psyche.

Locatie

Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daarnaast kunt u bij ons in de buurt gratis parkeren.

Intake

Ongeveer een week voor de intakedatum ontvangt van ons een brief met meer informatie. De intake proberen wij binnen 1 dagdeel met u af te ronden. Dit betekent dat wij proberen om u op de dag van dit gesprek u de diagnose mede te delen en een voorstel voor behandeling te doen. Dit gesprek kan variëren van ongeveer 2 tot 5 uur.
Meer lezen over het vervolg na de intake

Groepsbehandeling

Naast individuele behandeling heeft PsyQ Utrecht ook een breed aanbod met betrekking tot groepsbehandelingen. De kracht van groepsbehandeling zit in het contact met mensen die bepaalde klachten gemeenschappelijk hebben. Tijdens de groepstherapie kunnen ervaringen worden uitgewisseld, kan erkenning gevonden worden en kunnen tips gegeven worden. Lotgenotencontact werkt stimulerend voor ieders persoonlijke traject. Onderzoek laat zien dat groepsbehandeling bijzonder effectief is.
Bekijk de groepsbehandelingen bij PsyQ Utrecht

Onze experts

Bram Bovée Bram Bovée begon in 2011 als psychiater bij een afdeling voor jeugdigen met verslaving en... Lees verder
Evert Nab Evert Nab werkt sinds 2008 bij PsyQ en vanaf 2011 bij de Utrechtse vestiging. Hij is psycholoog... Lees verder
Jetske van Gorsel Jetske van Gorsel werkt sinds 2011 als psycholoog bij PsyQ Utrecht. Zij heeft... Lees verder

Adres

Adres

Giessenplein 59 C/D
3522 KE Utrecht
088 357 22 67

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 - 17:00 uur

Wachttijden

9 weken
12 weken
10 weken
6 weken
11 weken
4 weken
27 weken
4 weken
13 weken
16 weken
6 weken
8 weken
10 weken
2 weken

Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 22 67 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.