Over ons Over ons

Ons team bestaat uit ruim 50 medewerkers. U kunt hierbij denken aan (gezondheidszorg) psychologen, psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, seksuologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, systeem-therapeuten, een diëtiste en secretariaatsmedewerkers.


Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daarnaast kunt u bij ons in de buurt gratis parkeren.

Intake

Ongeveer een week voor de intakedatum ontvangt van ons een brief met meer informatie. De intake proberen wij binnen 1 dagdeel met u af te ronden. Dit betekent dat wij proberen om u op de dag van dit gesprek u de diagnose mede te delen en een voorstel voor behandeling te doen. Dit gesprek kan variëren van ongeveer 2 tot 5 uur.
Meer lezen over het vervolg na de intake

Groepsbehandeling

Naast individuele behandeling heeft PsyQ Utrecht ook een breed aanbod met betrekking tot  groepsbehandelingen. De kracht van groepsbehandeling zit in het contact met mensen die bepaalde klachten gemeenschappelijk hebben. Tijdens de groepstherapie kunnen ervaringen worden uitgewisseld, kan erkenning gevonden worden en kunnen tips gegeven worden. Lotgenotencontact werkt stimulerend voor ieders persoonlijke traject. Onderzoek laat zien dat groepsbehandeling bijzonder effectief is.
Bekijk de groepsbehandelingen bij PsyQ Utrecht

 

Onze experts Onze experts

Arlette Ponsioen Arlette Ponsioen werkt sinds begin 2013 als psycholoog bij PsyQ Utrecht. Zij heeft klinische... Lees verder
Astrid Koevermans Astrid Koevermans is coördinerend secretaresse van het algemene secretariaat en is sinds augustus... Lees verder
Bram Bovée Bram Bovée begon in 2011 als psychiater bij een afdeling voor jeugdigen met verslaving en... Lees verder
Toont 1 - 3 van 5 resultaten.
1 2

Adres

Giessenplein 59 C/D
3522 KE Utrecht
088 357 22 67

Wachttijden Wachttijden

Bijgewerkt: 07-02-2018 Aanmelding Behandeling
ADHD bij volwassenen 6 weken 12 weken
Angststoornis 12 weken 4 weken
Basis GGZ 2 weken 4 weken
Depressie 11 weken 14 weken
Eetstoornis 9 weken 10 weken
Persoonlijkheidsstoornis 12 weken 14 weken
Psychotrauma 26 weken 22 weken
Seksuologie 7 weken 4 weken
Somatiek & Psyche 12 weken 10 weken

Afspraak afzeggen? Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088-3572267 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.