standaard paginakop vestigingen

Adres

Adres

Euclideslaan 151
3584 BS Utrecht (Rijnsweerd)
088 357 22 67

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daarnaast kun je bij ons in de buurt gratis parkeren.

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Utrecht

Wat wij bieden

Binnen de vestiging Utrecht bieden wij klachtgerichte evidence based of best practice behandeling aan voor  de meest voorkomende psychische klachten. Te weten: 


Behandelaren Utrecht

Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers. Je kunt hierbij denken aan (gezondheidszorg)psychologen, psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, seksuologen, systeem-therapeuten en secretariaatsmedewerkers.

Behandeling voor ADHD

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van ADHD met behulp van de ondersteunende app Super Brains. Hierbij maken wij gebruik van een blended behandelvorm, waarbij een combinatie van een online-, fysieke- en groepsbehandeling plaatsvindt.

Groepsbehandeling

We hebben een breed aanbod met betrekking tot groepsbehandelingen. We bieden een individuele behandeling aan als ons groepsaanbod niet voldoende passend is. De kracht van groepsbehandeling zit in het contact met mensen die bepaalde klachten gemeenschappelijk hebben. Tijdens de groepstherapie worden ervaringen uitgewisseld, kan erkenning gevonden worden en worden tips gegeven. Lotgenotencontact werkt stimulerend voor ieders persoonlijke traject. Onderzoek laat zien dat groepsbehandeling bijzonder effectief is. Een online behandeling is ook mogelijk. Het aanbod kan per individu, klachten en hulpvraag variëren. Wij bieden met name interventies die gebaseerd zijn op de stromingen  Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie, NET en  EMDR. 

Wil je meer informatie over ons behandelaanbod aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Intake

Na aanmelding start een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit. Wij stellen het erg op prijs als je een naaste meeneemt naar het intake gesprek.

Wij hebben ook de mogelijkheden om verder onderzoek te doen mocht dat nodig zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan ADHD onderzoek; iets waar PsyQ Utrecht in gespecialiseerd is.

Informatie wachttijden Utrecht

Op tijd een intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Wanneer wij zien dat wij niet binnen 5 weken kunnen helpen, dan krijg je hierover bericht. Wij adviseren je in dat geval om contact op te nemen met de afdeling zorgbemiddeling van jouw eigen zorgverzekeraar. Deze afdeling kan je helpen tijdige en passende zorg te vinden.

Bekijk de gemiddelde wachttijden van de afgelopen twee maanden.

Utrecht

Werken en leren bij PsyQ

Bij PsyQ, onderdeel van Parnassia Groep, vinden we altijd de functie die bij je past. Ontdek hier al onze vacatures of kijk wat we hebben voor psychiaters, klinisch psychologen, gz-psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen.

In een inspirerende en inclusieve werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei, zul je je snel thuis voelen bij ons.

Wil je meer weten over werken op deze locatie? Neem dan gerust contact op met Caroline Zoller, manager bedrijfsvoering, via c.zoller@psyq.nl of 06-57101683. Ons recruitmentteam staat ook klaar om je te helpen. 

Blok - voor verwijzers - locatie

Informatie voor verwijzers

Lees alle informatie over het verwijzen van een cliënt, ons zorgaanbod per vestiging, crisissituatie, consultatie en second opinion en ons trainingsaanbod voor verwijzers.