standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Adres

Adres

Euclideslaan 151
3584 BS Utrecht (Rijnsweerd)
088 357 22 67

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daarnaast kun je bij ons in de buurt gratis parkeren.

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Utrecht

Wat wij bieden

Binnen de vestiging Utrecht bieden wij klachtgerichte evidence based of best practice behandeling aan voor  de meest voorkomende psychische klachten. Te weten: 


Behandelaren Utrecht

Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers. Je kunt hierbij denken aan (gezondheidszorg)psychologen, psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, seksuologen, systeem-therapeuten en secretariaatsmedewerkers.

Behandeling voor ADHD

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van ADHD met behulp van de ondersteunende app Super Brains. Hierbij maken wij gebruik van een blended behandelvorm, waarbij een combinatie van een online-, fysieke- en groepsbehandeling plaatsvindt.

Groepsbehandeling

We hebben een breed aanbod met betrekking tot groepsbehandelingen. We bieden een individuele behandeling aan als ons groepsaanbod niet voldoende passend is. De kracht van groepsbehandeling zit in het contact met mensen die bepaalde klachten gemeenschappelijk hebben. Tijdens de groepstherapie worden ervaringen uitgewisseld, kan erkenning gevonden worden en worden tips gegeven. Lotgenotencontact werkt stimulerend voor ieders persoonlijke traject. Onderzoek laat zien dat groepsbehandeling bijzonder effectief is. Een online behandeling is ook mogelijk. Het aanbod kan per individu, klachten en hulpvraag variëren. Wij bieden met name interventies die gebaseerd zijn op de stromingen  Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie, NET en  EMDR. 

Wil je meer informatie over ons behandelaanbod aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Intake

Na aanmelding start een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit. Wij stellen het erg op prijs als je een naaste meeneemt naar het intake gesprek.

Wij hebben ook de mogelijkheden om verder onderzoek te doen mocht dat nodig zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan ADHD onderzoek; iets waar PsyQ Utrecht in gespecialiseerd is.

Vestigingen - geen wachttijden voor een aantal klachten beschikbaar

Wachttijden

Er is op dit moment geen informatie over wachttijden voor een aantal psychische klachten op de website beschikbaar. Voor een indicatie van jouw persoonlijke wachttijd kun je contact opnemen met de vestiging, onze contactgegevens staan bovenaan deze pagina. 

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

8 weken
6 weken
8 weken
1 week
12 weken
14 weken
11 weken
4 weken
10 weken
22 weken

Voor verwijzers

Voor verwijzers

Voor verwijzers

Meldt uw patiënt digitaal aan bij PsyQ