standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Over ons

Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers. Je kunt hierbij denken aan (gezondheidszorg)psychologen, psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, seksuologen, systeem-therapeuten en secretariaatsmedewerkers.


Behandelaanbod

Binnen de vestiging Utrecht bieden wij klachtgerichte evidence based of best practice behandeling aan voor de meest voorkomende psychische klachten. Te weten: ADHD bij volwassenen, angststoornissen, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma en seksuologie.

Wij zijn gespecialiseerd in behandeling van ADHD met behulp van de ondersteunende app Super Brains. Hierbij maken wij gebruik van een blended behandelvorm, waarbij een combinatie van een online-, fysieke- en groepsbehandeling plaatsvindt.

Groepsbehandeling

We hebben een breed aanbod met betrekking tot groepsbehandelingen. We bieden een individuele behandeling aan als ons groepsaanbod niet voldoende passend is. De kracht van groepsbehandeling zit in het contact met mensen die bepaalde klachten gemeenschappelijk hebben. Tijdens de groepstherapie worden ervaringen uitgewisseld, kan erkenning gevonden worden en worden tips gegeven. Lotgenotencontact werkt stimulerend voor ieders persoonlijke traject. Onderzoek laat zien dat groepsbehandeling bijzonder effectief is. Een online behandeling is ook mogelijk. Het aanbod kan per individu, klachten en hulpvraag variëren. Wij bieden met name interventies die gebaseerd zijn op de stromingen Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Schematherapie, NET en EMDR. 

Wil je meer informatie over ons behandelaanbod aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Intake

Na aanmelding start een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit. Wij stellen het erg op prijs als je een naaste meeneemt naar het intake gesprek.

Wij hebben ook de mogelijkheden om verder onderzoek te doen mocht dat nodig zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan ADHD onderzoek; iets waar PsyQ Utrecht in gespecialiseerd is.

Wachttijden

Helaas hebben wij momenteel voor een aantal behandelingen te maken met wachttijden. Wij realiseren ons dat het uitermate vervelend is en doen er alles aan om de wachttijden zoveel mogelijk voor jou te beperken. De aangegeven wachttijden zijn een indicatie. Neem telefonisch contact met ons op voor de actuele wachttijd.

Adres

Adres

Euclideslaan 151
3584 BS Utrecht (Rijnsweerd)
088 357 22 67

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur
Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daarnaast kun je bij ons in de buurt gratis parkeren.

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

9 weken
7 weken
8 weken
11 weken
n.v.t.
n.v.t.
9 weken
15 weken
11 weken
17 weken
n.v.t.
n.v.t.
11 weken
15 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 22 67 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.

Voor verwijzers