Google Street View

Intakestop utrecht

Op dit moment heeft deze vestiging een tijdelijke intakestop voor behandeling van klachten somatiek en psyche. Je kunt terecht bij onze vestiging in Hilversum.

Over ons

Ons team bestaat uit ruim 50 medewerkers. Je kunt hierbij denken aan (gezondheidszorg) psychologen, psychiaters, klinisch psychologen, psychotherapeuten, seksuologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, systeem-therapeuten, een diëtiste en secretariaatsmedewerkers.


Behandelaanbod

Binnen de vestiging Utrecht bieden wij klachtgerichte evidence based of best practice behandeling aan voor de meest voorkomende psychische klachten. Te weten: ADHD bij
volwassenen, angststoornissen, depressie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma, seksuologie, somatiek & psyche.

Locatie

Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, daarnaast kun je bij ons in de buurt gratis parkeren.

Intake

Ongeveer een week voor de intakedatum ontvangt van ons een brief met meer informatie. De intake proberen wij binnen 1 dagdeel met je af te ronden. Dit betekent dat wij proberen om je op de dag van dit gesprek je de diagnose mede te delen en een voorstel voor behandeling te doen. Dit gesprek kan variëren van ongeveer 2 tot 5 uur.
Meer lezen over het vervolg na de intake

Groepsbehandeling

Naast individuele behandeling heeft PsyQ Utrecht ook een breed aanbod met betrekking tot groepsbehandelingen. De kracht van groepsbehandeling zit in het contact met mensen die bepaalde klachten gemeenschappelijk hebben. Tijdens de groepstherapie kunnen ervaringen worden uitgewisseld, kan erkenning gevonden worden en kunnen tips gegeven worden. Lotgenotencontact werkt stimulerend voor ieders persoonlijke traject. Onderzoek laat zien dat groepsbehandeling bijzonder effectief is.
Bekijk de groepsbehandelingen bij PsyQ Utrecht

Adres

Adres

Giessenplein 59 C/D
3522 KE Utrecht
088 357 22 67

Openingstijden

Werkdagen: 8:30 - 17:00 uur

Wachttijden

16 weken
8 weken
7 weken
3 weken
12 weken
15 weken
16 weken
11 weken
8 weken
8 weken
7 weken
3 weken
12 weken
11 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 22 67 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.

Voor verwijzers