standaard paginakop vestigingen

Adres

Adres

Saal van Zwanenbergweg 1
5026 RM Tilburg
088 357 30 88

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Tilburg

Wat wij bieden

Wij behandelen kort als het kan en intensief als nodig, veelal in groepen. Wij werken hulpvraaggericht, efficiënt en volgens de richtlijnen. Bij PsyQ in Tilburg zijn wij gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van:


Behandelaanbod

Ons behandelaanbod is gevarieerd. Wij bieden een breed scala aan groepsbehandelingen. Individuele behandeling en (eventueel in combinatie met) online behandeling is ook mogelijk. Het aanbod kan per individu, klachten en hulpvraag variëren. Wij bieden met name interventies die gebaseerd zijn op de stromingen Cognitieve Gedragstherapie (CGt), Schematherapie en EMDR.
Wil je meer informatie over ons behandelaanbod aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Behandelaren Tilburg

Wij helpen jou bij het verminderen van psychische klachten en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dit doen wij door jou gespecialiseerde zorg te bieden met professionals uit ons multidisciplinaire team, bestaande uit (GZ-)psychologen, psychiaters, basisartsen, klinisch psychologen en secretariaatsmedewerkers.

Waar wij voor staan

Wij leveren specialistische, optimistische, betrokken en toegankelijke zorg. Wij hebben ruime ervaring in het werken binnen de geestelijke gezondheidszorg en daarnaast ontwikkelen wij ons continu. Opleiding en bijscholing van onze collega’s heeft dan ook grote prioriteit.

Na de aanmelding

Na aanmelding start een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten en welke behandeling het meest bij jou aansluit. Wij hebben ook de mogelijkheden om verder onderzoek te doen mocht dat nodig zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan ADHD-onderzoek; iets waar PsyQ Tilburg in gespecialiseerd is.

Informatie wachttijden Tilburg

Op tijd een intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Wanneer wij zien dat wij niet binnen 5 weken kunnen helpen, dan krij je hierover bericht. Wij adviseren je in dat geval om contact op te nemen met de afdeling zorgbemiddeling van jouw eigen zorgverzekeraar. Deze afdeling kan je helpen tijdige en passende zorg te vinden.

Bekijk de gemiddelde wachttijden van de afgelopen twee maanden.

Werken en leren bij PsyQ

Werken en leren bij PsyQ

We zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou! 

Blok - voor verwijzers - locatie

Informatie voor verwijzers

Lees alle informatie over het verwijzen van een cliënt, ons zorgaanbod per vestiging, crisissituatie, consultatie en second opinion en ons trainingsaanbod voor verwijzers. 

Componence Asset List

Annelinde Rep Ik ben Annelinde Rep, geboren en opgegroeid in Noord-Holland en ik heb gestudeerd in Amsterdam.... Lees verder
Bas de Bok Bas heeft zijn opleiding psychologie gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Hij heeft daarna... Lees verder
Birgit van Dal Birgit is GZ-Psycholoog en sinds 2012 werkzaam als psycholoog in de ambulante SGZZ. Lees verder