Over ons Over ons

 

In Leiden vindt u een enthousiast en divers team van behandelaren. We gaan uit van het unieke individu en hechten er veel belang aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw persoonlijke achtergrond en omstandigheden. Voor onze behandelaren staat het geven van zorg op een persoonlijke en betrokken wijze voorop.


Wij werken als behandelteam nauw samen en denken met elkaar mee. Dit leidt tot een zo passend mogelijke behandeling. We bieden een uitgebreid aanbod, zowel individueel, online als in groepsverband. De behandelingen die worden gegeven, zijn wetenschappelijk bewezen effectief.

We hechten grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Om deze reden zullen wij ook u regelmatig vragen de kwaliteit en voortgang van de behandeling en tevredenheid met de behandelaar te beoordelen. Mocht u opmerkingen of aanmerkingen hebben, aarzel dan niet om dit met uw behandelaar te bespreken of te melden bij de manager.

Adres

Oude Rijn 57
2312 HC Leiden
088 357 39 33

Wachttijden Wachttijden

Bijgewerkt: 07-02-2018 Aanmelding Behandeling
ADHD bij volwassenen 8 weken 9 weken
Angststoornis 7 weken 9 weken
Basis GGZ 7 weken 17 weken
Depressie 7 weken 7 weken
Persoonlijkheidsstoornis 10 weken 4 weken
Psychotrauma 8 weken 16 weken
Seksuologie 12 weken 4 weken
Somatiek & Psyche 10 weken 8 weken

Afspraak afzeggen? Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088-3573933 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.