standaard paginakop vestigingen

Adres

Adres

Vondellaan 55
2332 AA Leiden
088 357 39 33

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Mail ons Bel ons

Leiden

Wat wij bieden

Ben je op zoek naar een psycholoog of psychiater in Leiden? Dan ben je bij PsyQ aan het juiste adres. Op onze vestiging in Leiden behandelen wij de meest voorkomende psychische problemen:


Behandelaren Leiden

In Leiden vind je een enthousiast en divers team van behandelaren. We gaan uit van het unieke individu en hechten er veel belang aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw persoonlijke achtergrond en omstandigheden. Voor onze behandelaren staat het geven van zorg op een persoonlijke en betrokken wijze voorop.

Wij werken als behandelteam nauw samen en denken met elkaar mee. Dit leidt tot een zo passend mogelijke behandeling. We bieden een uitgebreid aanbod, zowel individueel, online als in groepsverband. De behandelingen die worden gegeven, zijn wetenschappelijk bewezen effectief.

Jouw mening

We hechten grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Om deze reden zullen wij jou ook regelmatig vragen de kwaliteit en voortgang van de behandeling en tevredenheid met de behandelaar te beoordelen. Mocht je opmerkingen of aanmerkingen hebben, aarzel dan niet om dit met je behandelaar te bespreken of te melden bij de manager.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De locatie van PsyQ in Leiden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Met het Openbaar Vervoer (OV) reis je naar Leiden Centraal Station en vanaf daar is het 500 meter lopen of rijden er verschillende buslijnen langs de Vondellaan. Wij adviseren https://9292.nl/ te raadplegen voor de juiste route met het OV.

Met de auto is de locatie vanuit de richting van Amsterdam en Den Haag goed bereikbaar. Vanuit de A4 uit de richting van Amsterdam neem je de afslag ‘Leiderdorp’ richting Leiden. Dan rijd je alsmaar rechtdoor richting het centrum van Leiden (Willem de Zwijgerlaan/Schipholweg). Na de tunnel bij het station sla je rechtsaf voor de Plesmanlaan en vervolgens linksaf de Vondellaan in. Vanuit de A4 uit de richting van Den Haag neem je de afslag naar de N206 richting ‘Leiden’. Daarna rijd je alsmaar rechtdoor en sla je na 5 km rechtsaf de Vierlinghlaan in. Als je daarna rechtsaf de Lage Morsweg inslaat en daarna linksaf gaat vind je daar de Vondellaan.

Er is helaas geen mogelijkheid tot parkeren voor bezoekers bij onze locatie. In de omgeving van de Vondellaan zijn er voldoende (betaalde) parkeergelegenheden, bijvoorbeeld op het Vossiusplein achter het Motorhuis of in de parkeergarage Morspoort aan de Morssingel. Wij adviseren om de auto hier te parkeren en daarna te voet naar onze locatie te komen.

Algemeen informatie snel passende zorg

Je intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Wanneer dit niet mogelijk is, bieden we je een alternatief om snel passende zorg te krijgen. In eerste instantie kijken wij naar een alternatief binnen onze zorginstelling, waar meer intakemogelijkheden zijn: bijvoorbeeld bij PsyQ Online of Indigo. Als wij binnen Parnassia Groep geen passend alternatief kunnen bieden, kijken we samen met jou of er zorgaanbieders zijn die vergelijkbare zorg bieden maar met kortere wachttijden.

Wachttijden Leiden

Wat vragen we van jou?

Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Indien de wachttijden oplopen en je zou volgens ons geholpen kunnen zijn met een alternatief, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Bekijk de gemiddelde wachttijden van de afgelopen twee maanden.

Werken en leren bij PsyQ

Werken en leren bij PsyQ

We zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou! 

Blok - voor verwijzers - locatie

Informatie voor verwijzers

Lees alle informatie over het verwijzen van een cliënt, ons zorgaanbod per vestiging, crisissituatie, consultatie en second opinion en ons trainingsaanbod voor verwijzers. 

EDIT info vestigingspagina Leiden

Early Detection and Intervention Team (EDIT)

Deze TOPGGz-afdeling, gevestigd op de Vondellaan in Leiden, is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van (jong)volwassenen van 18 tot en met 35 jaar die in behandeling zijn voor psychische klachten en daarnaast last hebben van bijzondere ervaringen.

Bijzondere ervaringen komen veel voor en zijn over het algemeen onschuldig. Een kleine groep mensen krijgt echter buitengewoon veel last van deze ervaringen. Bij hen komen deze ervaringen het alledaagse leven in de weg te staan. PsyQ EDIT biedt hulp om te voorkomen dat deze ervaringen verergeren en je leven gaan overheersen. De behandeling bij PsyQ EDIT is een aanvullende behandeling als je al bij PsyQ of Brijder in behandeling bent. Het behandelaanbod bestaat uit psycho-educatie, cognitieve gedragstherapie en cognitieve training. In de behandeling krijg je uitleg over de bijzondere ervaringen en wordt samen met jou onderzocht hoe deze bij jou zijn ontstaan en hoe ze jouw leven beïnvloeden.

Wil je meer weten over bijzondere ervaringen of testen hoe dit bij jou zit? Lees meer op de website van MIND Young

Blok - voor verwijzers - locatie

Informatie voor verwijzers

Lees alle informatie over het verwijzen van een cliënt, ons zorgaanbod per vestiging, crisissituatie, consultatie en second opinion en ons trainingsaanbod voor verwijzers.