Emmen

Google Street View

Over ons

In Leiden vind je een enthousiast en divers team van behandelaren. We gaan uit van het unieke individu en hechten er veel belang aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw persoonlijke achtergrond en omstandigheden. Voor onze behandelaren staat het geven van zorg op een persoonlijke en betrokken wijze voorop.


Wij werken als behandelteam nauw samen en denken met elkaar mee. Dit leidt tot een zo passend mogelijke behandeling. We bieden een uitgebreid aanbod, zowel individueel, online als in groepsverband. De behandelingen die worden gegeven, zijn wetenschappelijk bewezen effectief.

We hechten grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Om deze reden zullen wij jou ook regelmatig vragen de kwaliteit en voortgang van de behandeling en tevredenheid met de behandelaar te beoordelen. Mocht je opmerkingen of aanmerkingen hebben, aarzel dan niet om dit met je behandelaar te bespreken of te melden bij de manager.

Voor verwijzers

Adres

Adres

Oude Rijn 57
2312 HC Leiden
088 357 39 33

Wachttijden

6 weken
7 weken
3 weken
5 weken
6 weken
7 weken
6 weken
8 weken
7 weken
8 weken
11 weken
18 weken
7 weken
4 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 39 33 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.