standaard paginakop vestigingen

Google Street View

Over ons

In Leiden vind je een enthousiast en divers team van behandelaren. We gaan uit van het unieke individu en hechten er veel belang aan om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw persoonlijke achtergrond en omstandigheden. Voor onze behandelaren staat het geven van zorg op een persoonlijke en betrokken wijze voorop.


Wij werken als behandelteam nauw samen en denken met elkaar mee. Dit leidt tot een zo passend mogelijke behandeling. We bieden een uitgebreid aanbod, zowel individueel, online als in groepsverband. De behandelingen die worden gegeven, zijn wetenschappelijk bewezen effectief.

We hechten grote waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Om deze reden zullen wij jou ook regelmatig vragen de kwaliteit en voortgang van de behandeling en tevredenheid met de behandelaar te beoordelen. Mocht je opmerkingen of aanmerkingen hebben, aarzel dan niet om dit met je behandelaar te bespreken of te melden bij de manager.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De locatie van PsyQ in Leiden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Met het Openbaar Vervoer (OV) reis je naar Leiden Centraal Station en vanaf daar is het 500 meter lopen of rijden er verschillende buslijnen langs de Vondellaan. Wij adviseren https://9292.nl/ te raadplegen voor de juiste route met het OV.

Met de auto is de locatie vanuit de richting van Amsterdam en Den Haag goed bereikbaar. Vanuit de A4 uit de richting van Amsterdam neem je de afslag ‘Leiderdorp’ richting Leiden. Dan rijd je alsmaar rechtdoor richting het centrum van Leiden (Willem de Zwijgerlaan/Schipholweg). Na de tunnel bij het station sla je rechtsaf voor de Plesmanlaan en vervolgens linksaf de Vondellaan in. Vanuit de A4 uit de richting van Den Haag neem je de afslag naar de N206 richting ‘Leiden’. Daarna rijd je alsmaar rechtdoor en sla je na 5 km rechtsaf de Vierlinghlaan in. Als je daarna rechtsaf de Lage Morsweg inslaat en daarna linksaf gaat vind je daar de Vondellaan.

Er is helaas geen mogelijkheid tot parkeren voor bezoekers bij onze locatie. In de omgeving van de Vondellaan zijn er voldoende (betaalde) parkeergelegenheden, bijvoorbeeld op het Vossiusplein achter het Motorhuis of in de parkeergarage Morspoort aan de Morssingel. Wij adviseren om de auto hier te parkeren en daarna te voet naar onze locatie te komen.

Voor verwijzers

Adres

Adres

Vondellaan 55
2332 AA Leiden
088 357 39 33

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

15 weken
1 week
10 weken
48 weken
3 weken
5 weken
7 weken
13 weken
11 weken
12 weken
7 weken
20 weken
9 weken
8 weken

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 39 33 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.