Seks & Gender test

Intro seks en gender test

Onze online Seks & Gender test geeft aan of jouw klachten mogelijk verband houden met klachten als: seksuele disfuncties, hyperseksualiteit, parafiele stoornissen, genderdysforie of egodystone seksuele oriëntatie. Let op: je mag nooit zelf een diagnose stellen. Als jij je in de uitslag van de test herkent, bespreek de uitkomst dan met de huisarts. Hij of zij kan je doorverwijzen naar PsyQ.
 

Self Test

  Vorige vraag

  Resultaat Opnieuw

  Lopende tekst seks en gender test-goede versie

  Seks & Gender test volwassenen

  De Seks & Gender test richt zich op de onderstaande klachten: 

  De test is gemakkelijk online in te vullen. Je krijgt direct de uitslag als je de vragenlijst invult.

  Behandelingen seksuele stoornissen

  Als je last hebt van een van bovenstaande klachten dan ben je bij PsyQ aan het juiste adres. Op de pagina Seksuologie & Transgenderzorg vind je meer informatie over alle klachten en de bijbehorende behandelingen.

  Contact met de huisarts

  De online Seks & Gender test van PsyQ is zorgvuldig samengesteld door onze ervaren psychologen. De test geeft aan of jouw klachten mogelijk verband houden met seksuele disfuncties, hyperseksualiteit, parafiele stoornissen, genderdysforie of egodystone seksuele oriëntatie. Als dit het geval is, neem dan contact op met de huisarts. Hij of zij kan je doorverwijzen naar PsyQ. Ook als jouw klachten mogelijk geen verband met houden met een van deze klachten is het belangrijk om langs te gaan bij de huisarts. Er kan dan naar een andere oorzaak worden gezocht. Blijf in geen geval met je klachten rondlopen.