Rotterdam-Oost

Rotterdam-Oost

Adres

Frans Leharstraat 141
3069 MN Rotterdam
088 357 32 20

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Rotterdam-Oost

Wat wij bieden

We bieden kortdurende specialistische zorg zowel individueel als in groepsverband. We bieden Schematherapie, EMDR, CGT, behandelingen voor Trauma en PTSS en persoonlijkheidsstoornissen en systeemtherapie. We bieden online behandelingen aan, maar ook face-to-face behandelingen.

PsyQ Oost is een multidisciplinair team in de wijk Zevenkamp. We werken op deze locatie samen met collega’s van andere zorgmerken van Parnassia Groep, zoals: Antes en Youz.


Behandelaren Rotterdam-Oost

Het multidisciplinaire team bestaat uit een Klinisch Psycholoog, Psychiater, GZ psychologen, een systeemtherapeut en een aantal psychologen. De collega’s zijn heel divers, een aantal collega’s hebben een multiculturele achtergrond. Ook is er een diversiteit aan deskundigheden aanwezig, zoals EMDR therapeuten, schematherapeuten, CGT deskundigen en collega’s met ervaring in psychodiagnostiek.

Snel de juiste zorg in Rotterdam

Onze vestigingen in Rotterdam (Kralingen, Centrum, Zuid en Oost) werken nauw met elkaar samen. De zorg van onze vestigingen is regio breed toegankelijk. Dit betekent dat je bij een van onze andere vestigingen terecht kan als de behandeling daar sneller gestart kan worden. Wij zorgen er met onze teams voor dat wij je zo snel mogelijk de juiste zorg kunnen bieden. Alle behandelingen kunnen op locatie, online of blended (combinatie van fysiek en online) plaatsvinden. Waar gewenst en passend worden behandelingen ondersteund met digitale middelen.

Content PsyQ Rotterdam Oost

Bereikbaarheid locatie

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer (naast metrostation nieuw verlaat) en er is genoeg parkeergelegenheid.

Op tijd een intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Wanneer dit niet mogelijk is, bieden we je een alternatief om snel passende zorg te krijgen. In eerste instantie kijken wij naar een alternatief binnen onze zorginstelling, waar meer intakemogelijkheden zijn: bijvoorbeeld bij PsyQ Online of Indigo. Als wij binnen Parnassia Groep geen passend alternatief kunnen bieden, kijken we samen met jou of er zorgaanbieders zijn die vergelijkbare zorg bieden maar met kortere wachttijden.

Wat vragen we van jou?

Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Ook als de wachttijden die worden weergegeven langer zijn dan 5 weken. Indien de wachttijden oplopen en je zou volgens ons geholpen kunnen zijn met een alternatief, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 357 32 20. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.

Voor verwijzers

Voor verwijzers

Voor verwijzers

Meldt uw patiënt digitaal aan bij PsyQ