standaard paginakop vestigingen

Rotterdam-Oost

Adres

Frans Leharstraat 141
3069 MN Rotterdam
088 357 32 20

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Afspraak afzeggen?

Neem uiterlijk 24 uur van tevoren contact met ons op om wegblijftarief te voorkomen.

Bel ons Mail ons

Rotterdam-Oost

Wat wij bieden

We bieden kortdurende specialistische zorg zowel individueel als in groepsverband. We bieden Schematherapie, EMDR, CGT, behandelingen voor Trauma en PTSS en persoonlijkheidsstoornissen en systeemtherapie. We bieden online behandelingen aan, maar ook face-to-face behandelingen.

PsyQ Oost is een multidisciplinair team in de wijk Zevenkamp. We werken op deze locatie samen met collega’s van andere zorgmerken van Parnassia Groep, zoals: Antes en Youz.


Behandelaren Rotterdam-Oost

Het multidisciplinaire team bestaat uit een Klinisch Psycholoog, Psychiater, GZ psychologen, een systeemtherapeut en een aantal psychologen. De collega’s zijn heel divers, een aantal collega’s hebben een multiculturele achtergrond. Ook is er een diversiteit aan deskundigheden aanwezig, zoals EMDR therapeuten, schematherapeuten, CGT deskundigen en collega’s met ervaring in psychodiagnostiek.

Snel de juiste zorg in Rotterdam

Onze vestigingen in Rotterdam (Kralingen, Centrum, Zuid en Oost) werken nauw met elkaar samen. De zorg van onze vestigingen is regio breed toegankelijk. Dit betekent dat je bij een van onze andere vestigingen terecht kan als de behandeling daar sneller gestart kan worden. Wij zorgen er met onze teams voor dat wij je zo snel mogelijk de juiste zorg kunnen bieden. Alle behandelingen kunnen op locatie, online of blended (combinatie van fysiek en online) plaatsvinden. Waar gewenst en passend worden behandelingen ondersteund met digitale middelen.

Algemeen informatie snel passende zorg

Je intake afspraak

Wij vinden het belangrijk dat jij snel passende zorg krijgt. We doen ons uiterste best om je binnen 5 weken (de zgn Treeknorm) een intakeafspraak aan te bieden. Wanneer dit niet mogelijk is, bieden we je een alternatief om snel passende zorg te krijgen. In eerste instantie kijken wij naar een alternatief binnen onze zorginstelling, waar meer intakemogelijkheden zijn: bijvoorbeeld bij PsyQ Online of Indigo. Als wij binnen Parnassia Groep geen passend alternatief kunnen bieden, kijken we samen met jou of er zorgaanbieders zijn die vergelijkbare zorg bieden maar met kortere wachttijden.

Wachttijden Rotterdam-Oost

Wat vragen we van jou?

Je hoeft niks te doen, je kan je gewoon aanmelden. Indien de wachttijden oplopen en je zou volgens ons geholpen kunnen zijn met een alternatief, dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Bereikbaarheid locatie

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer (naast metrostation nieuw verlaat) en er is genoeg parkeergelegenheid.

Rotterdam Oost

Werken en leren bij PsyQ

Bij PsyQ, onderdeel van Parnassia Groep, vinden we altijd de functie die bij je past. Ontdek hier al onze vacatures of kijk wat we hebben voor psychiaters, klinisch psychologen, gz-psychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen.

In een inspirerende en inclusieve werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor persoonlijke groei, zul je je snel thuis voelen bij ons.

Wil je meer weten over werken op deze locatie? Neem dan gerust contact op met José Jongeneelen, manager bedrijfsvoering, via j.jongeneelen@parnassiagroep.nl of 06-20202751. Ons recruitmentteam staat ook klaar om je te helpen.

Blok - voor verwijzers - locatie

Informatie voor verwijzers

Lees alle informatie over het verwijzen van een cliënt, ons zorgaanbod per vestiging, crisissituatie, consultatie en second opinion en ons trainingsaanbod voor verwijzers.