Hilversum

Google Street View

Over ons

PsyQ Hilversum hanteert een werkwijze, die gericht is op snel herstel, maar wel zoveel als mogelijk rekening houdt met jouw unieke situatie en persoonlijke wensen en behoeftes. Jouw hulpvraag is voor ons leidend, en dat werkt: mensen pakken over het algemeen snel de draad van hun dagelijks leven weer op.
Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in onze zorgprogramma’s en hebben op dat gebied jarenlange ervaring en deskundigheid.
Daarnaast zijn onze patiënten ervan verzekerd dat ze de beste, bewezen effectieve behandeling krijgen die op dit moment bekend is (evidence based).


Ons team

PsyQ Hilversum is een dynamisch, multidisciplinair team van ongeveer achttien behandelaars met verschillende specialismen, waaronder psychologen, gezondheidszorgpsychologen, een klinisch psycholoog, een psychiater, een systeemtherapeut en een psychomotorisch therapeut.
We vinden opleiding en ontwikkeling erg belangrijk, daarom zijn er doorlopend collega’s in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog.

Specialistische (en Basis) GGZ

PsyQ Hilversum biedt met name Specialistische GGZ: hulp bij ernstige, ingewikkelde of vaker terugkerende psychische aandoeningen. Soms is deze vorm van hulp kortdurend, maar vaak gaat het om langdurende psychotherapeutische hulp.

Op het gebied van psychotherapie hebben wij expertise in de Cognitieve Gedragstherapie, Schemagerichte therapie, MBT, Acceptance and Commitment therapy en cliëntgerichte psychotherapie. Wat betreft traumabehandeling bieden wij onder andere EMDR.

Gezinsgesprekken en partnerrelatietherapie vormen vaak een belangrijke toevoeging aan de behandeling, evenals de psychomotorische therapie waarin ‘aan den lijve’ kan worden geoefend en ervaren wat in gespreksbehandeling meer cognitief wordt behandeld.

Daarnaast bieden wij Generalistische (Basis) GGZ: psychologische hulp voor mensen met lichte tot matige psychische problemen. De duur van de behandeling is kort tot middellang. De hulp bestaat meestal uit een klachtgerichte behandeling.

Naast gespreksbehandeling bieden we ook medicamenteuze behandeling aan.

Samenwerkingspartners

  • Jellinek (verslavingszorg);
  • Jeugd en Gezin (psychologische en psychiatrische praktijk voor diagnostiek en behandeling, die zich richt zich op kinderen, jeugdigen en het gezin).

Vragen?

Zijn er onduidelijkheden over ons aanbod, wil je overleggen of je bij ons op je plek bent of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!  

Extra informatie

Indien na een intake verder onderzoek nodig is naar autisme en/of de persoonlijkheid, moet je rekening houden met een wachtlijst van enkele maanden. De wachtlijst wisselt, vraag dit na bij je intaker. Verder bieden wij bij autisme alleen diagnostiek en psycho-educatie in een groep, geen behandeling.

Geen behandeling in het Turks

Wij bieden geen behandeling aan in het Turks, hiervoor verwijzen we je bijvoorbeeld naar een instelling als I-Psy.

Medicatietraject alleen binnen geheel behandeltraject

Ook bieden wij geen losse medicatietrajecten. Medicatiecontacten kunnen alleen plaatsvinden binnen het geheel van een (psychologisch) behandeltraject.

Seksuologie als hoofddiagnose niet vergoed

Trajecten met een primaire of hoofddiagnose "seksuologie" worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.
Er dient dus altijd een andere psychiatrische hoofddiagnose gesteld te kunnen worden, waarbij behandeling van seksuologische problemen dan soms onderdeel uit kan maken van de behandeling.

Een aantal experts

Dhr. J. R. Voogdt Dhr. Voogdt is GZ-psycholoog bij PsyQ Hilversum. Lees verder
Dhr. J.M.G. Coppens De heer Coppens werkt 8 jaar bij PsyQ, waar hij vooral psychiatrische... Lees verder
Dhr. T Kuiper Dhr. T. Kuiper is pychomotorisch therapeut en ADHD coach en werkt sinds de... Lees verder

Adres

Adres

Olympia 2k
1213 NT Hilversum
088 114 70 01
035 625 91 20

Openingstijden

Werkdagen: 08:30 - 17:00 uur

Wachttijden

Aanmelding Uitleg
Behandeling Uitleg

AanmeldingSluiten

De wachttijd tot aanmelding is het gemiddeld aantal weken wachten tussen de ontvangst van de aanmelding en het intakegesprek op de vestiging.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

BehandelingSluiten

De wachttijd tot behandeling is het gemiddeld aantal weken wachten vanaf het eerste intakegesprek tot de start van je behandeling. Wij streven ernaar de start van je behandeling te laten aansluiten op de intake.

Zie je n.v.t. staan? Dit betekent niet dat er geen wachttijd is. Alle wachttijden zijn gemiddelden en kunnen voor jou persoonlijk dus anders zijn. Aan de genoemde wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Wil je weten wat je persoonlijke wachttijd is? Neem contact op met de vestiging, de gegevens staan bovenaan de pagina.

19 weken
39 weken
19 weken
39 weken
19 weken
39 weken
19 weken
39 weken
19 weken
39 weken
19 weken
39 weken
19 weken
39 weken
19 weken
39 weken
19 weken
39 weken
19 weken
39 weken

Voor verwijzers

Afspraak afzeggen?

Wil je ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 088 114 70 01 of per mail. Als je een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.