Over ons Over ons

PsyQ Hilversum biedt Specialistische GGZ: hulp bij ernstige, ingewikkelde of vaker terugkerende psychische aandoeningen. Soms is deze vorm van hulp kortdurend, maar vaak gaat het om langdurende psychotherapeutische hulp.


Ons team

PsyQ Hilversum is een dynamisch team van ongeveer twintig behandelaars met verschillende specialismen, waaronder psychiaters, een klinisch psycholoog, gezondheidszorgpsychologen, basispsychologen, een systeemtherapeut en een psychomotorisch therapeut.
We vinden opleiding en ontwikkeling belangrijk en er zijn doorlopend collega’s in opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog en/of klinisch psycholoog of psychotherapeut.

Psychotherapie

Op het gebied van psychotherapie hebben wij expertise in de Cognitieve Gedragstherapie, Schemagerichte therapie, Acceptance and Commitment therapy en cliëntgerichte psychotherapie. Wat betreft traumabehandeling bieden wij onder andere EMDR.

Gezinsgesprekken en partnerrelatietherapie vormen vaak een belangrijke toevoeging aan de behandeling, evenals de psychomotorische therapie waarin ‘aan den lijve’ kan worden geoefend en ervaren wat in psychotherapie meer cognitief wordt behandeld.

Basis GGZ

Daarnaast bieden wij Generalistische (Basis) GGZ: psychologische hulp voor mensen met lichte tot matige psychische problemen. De duur van de behandeling is kort tot middellang. De hulp bestaat meestal uit een klachtgerichte behandeling.

Uw hulpvraag is voor ons leidend, en dat werkt: mensen pakken over het algemeen snel de draad van hun dagelijks leven weer op.

Samenwerking met Jellinek

Verslaving en psychatrie gaan vaak hand in hand. Veel mensen die bij Jellinek in behandeling zijn, hebben vaak ook andere psychische aandoeningen. Andersom hebben sommige patiënten die bij PsyQ Hilversum in behandeling zijn ook problemen op het gebied van verslaving. Om de zorg voor onze patiënten te verbeteren, werken PsyQ Hilversum en Jellinek samen.

Vragen

Zijn er onduidelijkheden over ons aanbod, wilt u overleggen of u bij ons op uw plek bent of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op!

Een aantal experts Een aantal experts

Astrid Nauta Astrid Nauta is sinds 2015 werkzaam als psycholoog bij PsyQ Hilversum.... Lees verder
Effi van Dijk Effi van Dijk "Effi van Dijk is als GZ-psycholoog werkzaam bij PsyQ Hilversum. Zij... Lees verder
Emily Kouwenhoven: Emily Kouwenhoven werkt als basispsycholoog bij PsyQ Hilversum. Zij geeft... Lees verder
Toont 1 - 3 van 16 resultaten.
1 2 3 ... 6

Adres

Schapenkamp 8a
1211 PA Hilversum
035 625 91 00
035 625 91 20

Wachttijden Wachttijden

Bijgewerkt: 03-01-2017 Aanmelding Behandeling
ADHD bij volwassenen 14 weken 13 weken
Angststoornis 14 weken 13 weken
Autisme 14 weken 13 weken
Basis GGZ 14 weken 13 weken
Depressie 14 weken 13 weken
Eetstoornis 14 weken 13 weken
Persoonlijkheidsstoornis 14 weken 13 weken
Psychotrauma 14 weken 13 weken
Seksuologie 14 weken 13 weken
Somatiek & Psyche 14 weken 13 weken

Afspraak afzeggen? Afspraak afzeggen?

Wilt u ons uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stellen via telefoonnummer 035-625 91 00 of per mail. Als u een afspraak korter dan 24 uur van tevoren afzegt, brengen wij het wegblijftarief in rekening.