Digitale poli

Online behandeling

200x200-online-behandeling-icon.png

Bij PsyQ kun je een online behandeling volgen. Een van de voordelen van een online behandeling is dat je niet naar een vestiging van ons hoeft te komen. Geen reistijd meer. Je kunt de behandeling overal volgen via je telefoon; waar je ook bent.

Bij online behandeling hoef je geen afspraak te maken, maar werk je in je eigen tempo aan je probleem of klachten. Dat doe je op een moment dat het jou uitkomt! Je krijgt huiswerk/opdrachten en de behandelaar volgt de voortgang en geeft je feedback. Het mooie van online behandelen is ook dat je kunt terugkijken wat jij of je behandelaar heeft getypt. Via beeldbellen en/of chatfunctie heb je contact met je behandelaar. Als je merkt dat het niet goed gaat, dan kun je direct contact zoeken met je behandelaar.

Uit onderzoek blijkt dat de online behandelingen net zo effectief zijn als de reguliere face-to-face-behandelingen.

Met online behandeling heb je eigenlijk 24 uur per dag hulpverlening bij de hand, waardoor je op ieder moment en op iedere plaats kunt werken aan je herstel.

Aanmelden voor online behandeling?

Als je je aanmeldt bij PsyQ voor een behandeling, kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een online behandeling. Wij beoordelen of voor jouw zorgvraag, dus de problemen die jij wilt aanpakken, een online behandeling wel de beste aanpak is.

Naast online behandelingen is het ook mogelijk om een behandeling te volgen op één van onze vestigingen in combinatie met e-health module.