Componence Asset List

Behandeling
Stad
Aanmeldingswachttijd
Behandelingswachttijd
Haarlem
9 weken
12 weken
Haarlem
niet beschikbaar
niet beschikbaar
Haarlem
niet beschikbaar
niet beschikbaar
Haarlem
niet beschikbaar
niet beschikbaar
Haarlem
niet beschikbaar
niet beschikbaar

Informatie over actuele wachttijden

Onze actuele wachttijden?

Bovenstaande wachttijden zijn de gemiddelde wachttijden van de afgelopen twee maanden. Wil je weten wat voor jouw persoonlijke situatie de actuele wachttijden zijn? Neem contact op met de vestiging.

Kies een vestiging

Initiatieven om de wachttijd te verlichten 

In heel Nederland is de druk op de ggz hoog. Door samen te werken, ontstaan er mooie initiatieven om dit maatschappelijke probleem aan te pakken. Bekijk hieronder welke initiatieven we bij PsyQ hebben.  

De Start App 

Als je bent aangemeld bij PsyQ (Parnassia Groep locaties) krijg je toegang tot de Start App. Met deze app kan je direct na aanmelding alvast starten met de voorbereiding op het eerste gesprek, krijg je tips en tricks hoe je zelf al aan de slag kunt met bepaalde thema’s die spelen en vind je antwoord op alle meest voorkomende vragen. De app is te downloaden in de App Store en Google Play

PsyQ en Kompassie in regio Haaglanden 

Aangemeld in de regio Haaglanden? Dan biedt PsyQ in samenwerking met Kompassie de mogelijkheid om in de wachttijd gekoppeld te worden aan een lotgenoot. De mensen met eigen ervaring in de ggz van Kompassie bieden een luisterend oor, kunnen je helpen vragen die je hebt op diverse leefgebieden, zoals woning en/of administratie. Wachttijdondersteuning bij Kompassie is gratis en heeft geen invloed op je wachttijd.   

Pilot Krachtig wachten in Zwolle 

Afgelopen jaar is de pilot Krachtig wachten gestart bij PsyQ Zwolle, waarin cliënten in de wachttijd alvast hulp en ondersteuning aangeboden kregen, en dat bleek een succes!