Kan ik mijn afspraak kostenloos afzeggen?

Kan ik mijn afspraak kostenloos afzeggen?

Het kan gebeuren dat u verhinderd bent voor een afspraak. Wij vragen u om uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen of te wijzigen. Dit is kosteloos. Dit geldt zowel voor alle afspraken op onze vestigingen, individueel en in de groep, alsook de telefonische afspraken.

Wegblijftarieven

Wanneer afspraken binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, brengen de meeste vestigingen een wegblijftarief bij u in rekening.

Bekijk overzicht van PsyQ partners en hun vestigingen.

  • PsyQ/Parnassia Groep doet dit via Famed. De kosten behorende bij dit wegblijftarief bedragen € 65,- bij een individueel contact en € 32,50 bij een telefonische afspraak of bij een groepscontact.
  • PsyQ/Lentis doet dit via de eigen financiële administratie (Team Facturatie) en breng een wegblijftarief van € 50,- in rekening
  • Wegblijftarief MET GGZ/Mondriaan is € 65,- voor individuele contacten. Voor telefonische of groepscontacten hanteren we nog geen wegblijftarief.

Hoe afzeggen?

Het maken, afzeggen of wijzigen van een afspraak kan telefonisch, of aan de balie van de vestiging waar u in behandeling bent.

Afspraken annuleren per e-mail

Uw afspraak afzeggen kan op de meeste vestigingen ook per e-mail. Vergeet in de mail niet uw naam, geboortedatum, uw behandelaar en de dag en tijdstip van de afspraak te vermelden.

Het is via een mail niet mogelijk om een afspraak te wijzigen.

Vestigingen

Telefoonnummers en mailadressen voor het afzeggen van uw afspraak, vindt u op de vestigingspagina van de vestiging waar u in behandeling bent.