Ervaringen seksualiteit

Ervaringsverhalen seksuologie

pdf

Informatie+over+seksuele+disfunctie+bij+PsyQ.png

Wil of ben je bij PsyQ in behandeling? Dan ben je niet de enige. Op deze pagina vind je ervaringsverhalen van patiënten die met succes behandeld zijn bij PsyQ.

 

De verhalen van deze ervaringsdeskundigen zijn allemaal anders. Toch hebben ze één ding gemeen: ze kunnen je helpen om te leren omgaan met jouw probleem.

 

Ervaringsverhalen

Doodeng

Fien_ervaring+200x200.jpg
"De eerste sessie was doodeng. Het gaat die onbekenden toch niets aan dat ik niet klaar kom? Voor het gebouw van PsyQ had ik een lange discussie met mezelf. Maar wat was het een bevrijding!"

Herkenning

Tijdens de groepsbehandeling seksuologie zag ik al die leuke, mooie, lieve, grappige vrouwen, mét partner, die zo lijden in de slaapkamer. Die pijn hebben, geen zin hebben, of die bang zijn, of die nog nooit zijn klaargekomen.

Ik ben niet gek, ik ben niet raar, ik ben eentje van een heleboel, ik ben gewoon gewoon.

Daarna ook nog veel geleerd en geoefend, en nu ben ik nog steeds gewoon maar heb ik meer kennis over mezelf en mijn lijf."

Meer ervaringsverhalen?

Meer ervaringsverhalen?

Benieuwd naar ervaringsverhalen over andere psychische problemen? Op de pagina ervaringen kan je meer ervaringsverhalen lezen. Hier lees je hoe anderen omgaan met psychische klachten zoals paniekaanvallen, slapeloosheid en aandacht- en concentratieproblemen.

Bekijk alle ervaringsverhalen​​​​​​​