Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Winnie Hendriks

Winnie+Hendriks.png

Winnie Hendriks is in 2007 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en heeft daarna de vervolgopleiding Seksuologie afgerond aan de RINO Groep in Utrecht. Zij heeft op verschillende werkplekken ruime ervaring opgedaan in het behandelen van mensen met seksuele problemen.

Winnie Hendriks werkt sinds 2011 bij PsyQ in Amsterdam als psycholoog-seksuoloog NVVS en is cognitief gedragstherapeut in opleiding. Daarnaast volgt ze regelmatig opleidingen en bezoekt congressen om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de psychologie en seksuologie.