Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Tamara Opdam

Tamara+Opdam.jpg
Functie Klinisch psycholoog en cognitief-gedragstherapeut/supervisor VGCt.

Tamara Opdam is klinisch psycholoog en cognitief-gedragstherapeut/supervisor VGCt

Tamara Opdam werkt bij het team Angst & Dwang van PsyQ Groningen, waar ze samen met een enthousiast en deskundig team behandeling geeft aan mensen met verschillende angststoornissen, zoals sociale angst, paniekstoornis, gegeneraliseerde angst, ziekte angststoornis en dwangstoornissen. Vaak is er daarnaast ook sprake van andere (comoribide) klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Het team is gespecialiseerd in de behandeling van angststoornissen middels cognitieve gedragstherapie. Daarnaast maakt Tamara ook gebruik van EMDR en schematherapie. In veel behandelingen wordt gebruik gemaakt van online modules. Naast individuele behandelingen geeft Tamara graag groepsbehandelingen. Binnen het behandelprogramma worden onder andere een sociale fobiegroep, een schematherapiegroep en een assertiviteitstraining aangeboden.

De behandeling van sociale fobie en vermijdende persoonlijkheidsstoornis is een van de interesse gebieden van Tamara. De behandeling is vooral gericht op "doen" (exposure). Ze heeft binnen het behandelprogramma onder andere een exposure groep voor sociale fobie opgezet en zich ingezet voor het onderzoek naar de effectiviteit van deze groepsbehandeling, in vergelijking met een individuele behandeling.

BIG registratienummer: 29061249125