Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Sherida Naipal-Abdul

Sherida+Naipal-Abdul.jpg
Sherida Naipal-Abdul is psycholoog en psychotherapeut en werkt ruim twaalf jaar voor PsyQ. Zij is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Sherida is werkzaam met mensen met persoonlijkheidsstoornissen die langdurig last hebben van klachten op verschillende levensgebieden, waardoor de kwaliteit van leven achteruit gaat en soms tot ontwrichting in het leven leidt.

Sherida doet zowel individuele- als groepstherapieën en maakt onder andere gebruik van therapievormen als schematherapie, dialectische gedragstherapie en cognitieve gedragstherapie. Deze therapievormen richten zich ondermeer op het veranderen van disfunctionele denkpatronen, meer zicht en grip krijgen op emoties en het verbeteren van interactionele vaardigheden.