Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Sandra Visser

Sandra+Visser.png

Sandra Visser is geregistreerd psychotherapeut, systeemtherapeut sinds 1995. Zij is manager zorg van de afdelingen Eetstoornissen, Psychotrauma, Persoonlijkheidsstoornissen en het psychodiagnostisch centrum. Sandra werkte langdurig op de afdeling jeugd van Riagg Zuidhage in Den Haag, waar zij veel ervaring opdeed met de behandeling van getraumatiseerde jongeren en moeders.

Binnen PsyQ houdt Sandra zich voornamelijk bezig met groepstherapie en systeemtherapie. Zo heeft zij voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen de Oriënterende psychotherapiegroep ontwikkeld. Dit is een kort programma waarin mensen veel informatie krijgen over mogelijkheden van behandeling, en in overleg tot een goede keuze voor behandeling komen.

Sandra Visser is lid en supervisor van de VKJP (vereniging voor kinder- en jeugdpsychotherapie), de NVRG (vereniging voor relatie- en gezinstherapie) en de NVP (Nederlands vereniging voor psychotherapie).