Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Roos.jpg
Functie GZ-psycholoog

Mw. Janssens is werkzaam als gezondheidszorgpsycholoog binnen PsyQ-Hilversum. Zij behandelt een diversiteit aan stoornissen, waarbij haar expertise vooral ligt op het gebied van angststoornissen, traumabehandeling en persoonlijkheidsstoornissen. 

Ze geeft zowel individuele behandelingen als groepsbehandelingen. Ze werkt als senior schematherapeut veel met schematherapie. Ook geeft ze een mentaliserende bevorderende therapie groep (MBT-groep). Daarnaast is ze bekwaam in EMDR, cognitieve gedragstherapie(CGT) en acceptance and commitment therapy (ACT). Wat haar kenmerkt is met betrokkenheid samen met de cliënt te zoeken naar zijn/haar werkingsmechanisme. Dit te begrijpen en leren gevoelens en belevingen te verdragen en copingsmechanismen te doorbreken en de gezonde positieve kanten van de persoon verder te versterken.

BIG registratienummer: 19050298525