Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Robin Kist

Robin+Kist.jpg
Functie Manager Bedrijfsvoering

Robin Kist is sinds 2011 werkzaam binnen de ggz, momenteel als Manager Bedrijfsvoering van alle PsyQ/Lentis vestigingen, het Centrum voor Integrale Psychiatrie en de Berkenhof van ggz organisatie Lentis.

Voorheen was hij jarenlang werkzaam als Hoofd personeelszaken en als Manager Bedrijfsvoering binnen de re-integratie sector. Opleidingen volgde hij op het gebied van Personeelsmanagement, Filosofie en Bedrijfskunde. Sinds 2014 is Robin lid van de directieraad van PsyQ Nederland.