Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Rahav Maor

Rahav+Maor.jpg
Functie GZ-psycholoog/psychotherapeut
Rahav Maor, oorspronkelijk afkomstig uit Israël, is GZ-psycholoog en psychotherapeut.

Rahav is gespecialiseerd in het werken met volwassenen (vanaf 18 jaar) met persoonlijkheidsproblematiek en/of hechtingsproblematiek en met posttraumatische stressstoornis (PTSS). Hij heeft ruime ervaring binnen de GGZ met volwassenen met onzekerheid, problemen met assertiviteit, een laag zelfbeeld, (jeugd)trauma’s - waaronder (complexe) PTSS -, diverse persoonlijkheidsstoornissen, angststoornissen, depressie en ADHD bij volwassenen.

In zijn behandelingen maakt Rahav gebruik van verschillende therapievormen. Hoofdzakelijk werkt hij met schematherapie (ST), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), cognitieve gedragstherapie (CGT) en affectfobie therapie (AFT). De therapeutische relatie en de behoefte en het belang van de patiënt staan bij hem centraal.

Rahav geeft zowel individuele- als groepspsychotherapie. Sinds een aantal jaar doet hij mee, zowel als therapeut als als supervisor, aan een grootschalige wetenschappelijke onderzoeken naar behandeling (verwerking) van vroegkinderlijke traumatisering en naar groepsschematherapie.

Verder geeft hij ook trainingen op het gebied van (Imaginaire) Exposure therapie bij (complexe) PTSS en geeft hij diverse supervisies aan collega’s binnen en buiten de instelling.

Rahav staat geregistreerd als Supervisor schematherapie VSt en Advanced Schema therapist ISST, als Cognitief gedragstherapeut & Supervisor VGCt en als EMDR Europe Practitioner (VEN).

Verder is Rahav lid van de Nederlandse Verenging voor Psychotherapie (NVP).​​​​​​​