Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Peter+Vervoort+200x200.jpg

Peter Vervoort is psychiater bij Mondriaan. Hij is als specialismeleider en psychiater verantwoordelijk voor de behandeling van ADHD en autisme spectrum stoornissen (ASS) binnen PsyQ Heerlen en Maastricht.

Als medisch specialist heeft Peter Vervoort nu 4 jaar ervaring in diagnostiek en behandeling van ADHD en ASS. Aangeboden behandelingen bestaan uit psycho-educatie, individueel en in groepsvorm. Tevens wordt farmacotherapie aangeboden en psychologische interventies, voornamelijk met cognitief-gedragstherapeutische principes. Er is daarnaast een ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD in het team werkzaam.

In zijn vorige funtie was hij als psychiater betrokken bij het uitwerken en implementeren van de High and Intensive Care van Mondriaan.

Peter Vervoort heeft de deelname van Mondriaan aan het Regionaal Netwerk Autisme Zuid-Limburg in gang gezet. Hij is zelf lid van het ADHD netwerk in Nederland en van de World Federation of ADHD.