Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Peter Daansen

Peter+Daansen.png
Functie Kinisch psycholoog

Peter Daansen werkt sinds 1986 in verschillende functies bij PsyQ en haar voorlopers. Hij is klinisch psycholoog en bedrijfskundige. Hij is vooral gespecialiseerd in de behandeling van complexe eetstoornissen.

Sinds de oprichting van PsyQ in 1999 tot 2014 was Daansen als manager en specialismeleider verantwoordelijk voor het zorgprogramma Eetstoornissen. Sinds 2014 werkt hij als projectmanager en is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de oprichting van het gezamenlijke expertisecentrum Eetstoornissen in Noord-Holland van PsyQ en Youz.

Nog steeds behandelt Daansen vooral patiënten op zijn vakgebied. Hij heeft talrijke (inter)nationale publicaties over eetstoornissen, obesitas, e-health en cognitieve gedragstherapie op zijn naam staan. Daarnaast is hij hoofddocent voor cognitieve gedragstherapie bij de RINO Utrecht.