Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Mw. O. de Hond

Olga+de+Hond.jpeg

Mw. de Hond is als gezondheidszorgpsycholoog werkzaam binnen PsyQ Hilversum. Zij behandelt diverse klachten met als specialisatie Trauma en Persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast is zij aandachtsfunctionaris van het Zorgprogramma Autisme.

Zij geeft zowel individuele als groepstherapie (waaronder de Basisgroep Persoonlijkheid en de Schema Focused Therapy (SFT) groep). Qua behandeling past ze o.a. EMDR, cliëntgerichte psychotherapie (waaronder EFT) en schematherapie toe. Mw. de Hond hecht veel waarde aan een goede werkrelatie, is open, aandachtig, betrokken, transparant, maakt gebruik van metaforen en humor en er is ruimte voor het leren verdragen van emoties.