Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Amber1.jpg

Mw. Reuling

Functie Basis-psycholoog

Mw. Reuling is als psycholoog werkzaam bij PsyQ Hilversum. Zij geeft individuele behandelingen voor diverse klachten, waarbij zij gebruik maakt van cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy (ACT) en EMDR.

 

Op eerdere werkplekken heeft zij ervaring opgedaan in het behandelen van onder andere psychotrauma, rouw en angst- en stemmingsstoornissen. Binnen de behandeling vindt mw. Reuling het belangrijk dat iemand zich veilig voelt. Vanuit een veilige en oprechte therapeutische relatie kan er gewerkt worden aan het verminderen van de klachten, verwerken van ervaringen uit het verleden en het versterken en vergroten van iemands krachten. Zij vindt het belangrijk om aan te sluiten bij (de manier van leren van) de patiënt. Dit kan vanuit begrip en kennis zijn, op een creatieve manier of bijvoorbeeld juist lichaams- en/of emotiegericht.