Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Yara+Soeters.jpg
Functie Psycholoog

Mw. Soeters is als psycholoog werkzaam bij PsyQ Hilversum. Zij geeft individuele behandelingen voor diverse klachten, waarbij ze gebruik maakt van cognitieve gedragstherapie, en groepsbehandelingen voor ADHD.

Daarnaast voert ze psychodiagnostisch onderzoek uit. Op eerdere werkplekken heeft zij ervaring opgedaan in het behandelen van onder andere eetstoornissen, ADHD, angst- en stemmingsklachten en verslaving. Voor mw. Soeters vormt een open en veilige therapeutische relatie de basis voor de behandelingen, waar binnen er gewerkt kan worden aan het herkennen, begrijpen en verdragen van gedachten, gevoelens en gedrag.