Zoek medewerkers Zoek medewerkers

Mirjam Schoutrop

Functie Psychotherapeut, klinisch psycholoog en partner- en relatietherapeut

Mirjam is als psychotherapeut, klinisch psycholoog en partner- en relatietherapeut werkzaam binnen PsyQ Heerlen en Maastricht. Daarnaast is zij als manager zorg verantwoordelijk voor de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek.

 

Mirjam is als hoofddocent nauw betrokken bij de opleiding onder meer psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters in opleiding. Ze is ingeschreven bij het register CRKBO als zelfstandig werkend docent/trainer bij wie een kwaliteitsaudit positief is afgerond en is regelmatig werkzaam als werkbegeleider of supervisor. Ze geeft lezingen en workshops over tal van inhoudelijke onderwerpen, zoals bijvoorbeeld over Geheimen en Behandelmethodieken. Door deze activiteiten probeer Mirjam bij te dragen aan de kwaliteitsverbetering en kwaliteitsbewaking van het werk van psychotherapeuten/ klinisch psychologen en psychiaters in Nederland

Vanaf 1990 gewerkt in diverse GGZ instellingen en als behandelaar ondermeer verbonden aan Centrum ’45 (posttraumatische stressstoornis), en RIAGG Maastricht (Angststoornissen en Relatieproblemen) Sinds 2000 gepromoveerd aan de Universiteit Amsterdam, Klinische Psychologie.