Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Martie de Jong

Martie+de+Jong.png

Martie de Jong is klinisch psycholoog, psychotherapeut en specialismeleider voedings- en eetstoornissen binnen PsyQ en Parnassia Groep. Zij werkt vanaf 2002 op het gebied van eetstoornissen en is gespecialiseerd in het behandelen van complexe eetstoornissen.

Martie doet wetenschappelijk onderzoek naar de rol van zelfbeeld bij eetstoornissen en naar een individuele behandeling die geschikt is voor alle eetstoornissen. Binnen Parnassia Groep houdt zij zich samen met een groep eetstoornisspecialisten bezig met het verspreiden van kennis, het vernieuwen en verbeteren van behandelingen en het doen van wetenschappelijk onderzoek. Om op deze manier de best beschikbare behandeling voor mensen met een eetstoornis binnen PsyQ en Parnassia Groep te kunnen aanbieden.