Zoek medewerkers

Marij Mols

Marij+Mols
Functie Klinisch psycholoog, psychotherapeut

Marij Mols is sinds 2011 werkzaam bij  PsyQ in Utrecht als klinisch psycholoog en psychotherapeut. Zij werkt voornamelijk met patiënten met persoonlijkheidsstoornissen, psychotrauma en angststoornissen.

Naast haar werk als behandelaar geeft Marij supervisie en werkbegeleiding aan cognitief gedragstherapeuten, GZ-psychologen en klinisch psychologen in opleiding. Ook heeft ze regelmatig les gegeven over onderwerpen als de behandeling van angststoornissen en cognitieve gedragstherapie (CGT) bij de Centrale RINO opleidingsgroep.
 

Marij is geschoold in diverse technieken en referentiekaders, zowel het cognitief-gedragstherapeutische als het psychodynamische. Binnen het psychodynamische referentiekader heeft Marij zich geschoold en verdiept in ‘nieuwe loten aan de stam' zoals de Kortdurende Psychodynamische Steunende Psychotherapie. Zij geeft deze KPSP behandelingen voor patiënten met depressieve klachten en voor patiënten met persoonlijkheidsstoornissen. Deze werkwijze biedt ruimte om inzichtgevend te werken binnen een gelimiteerd kader. Op deze manier wordt inzichtgevende therapie voor een brede groep patiënten toegankelijk.