Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

L%C3%A9on.jpg
Functie Psychiater

Léon heeft zijn opleiding Geneeskunde afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en genoot zijn opleiding tot psychiater in ’s-Hertogenbosch. Hij heeft werkervaring over de volle breedte van de psychiatrie. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op de diagnostiek en behandeling van mensen met een persoonlijkheidsstoornis (met name de borderline persoonlijkheidsstoornis) alsmede de diagnostiek en behandeling van mensen met een autisme spectrumstoornis.