Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Horusta Freije

Horusta+Freije.png

Horusta Freije is cognitief-gedragstherapeut en gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met persoonlijkheidsproblematiek. Ze werkt samen met patiënten en hun naasten, vanuit een warme betrokken relatie, aan het leren hanteren van klachten, gevoelens en niet werkende patronen. Zij werkt met duidelijke doelstellingen om de gewenste resultaten te bereiken.

Freije heeft de VERS-trainingen (vaardigheid training emotie regulatie) mede in Nederland geïntroduceerd en hiernaar onderzoek gedaan en gepubliceerd. Daarnaast werkte ze mee aan een langlopend onderzoek naar schematherapie.

Naast persoonlijkheidsstoornissen is Freije ervaren in de behandeling van de meest voorkomende klachten en geeft supervisie, training en opleiding aan behandelaren in de ggz op diverse terreinen. Ze is gecertificeerd mindfulnesstrainer en supervisor VGCT en NVP. 

Freije heeft diverse zorgvernieuwingsprojecten gedaan en leidinggevende posities mogen vervullen bij verschillende organisaties.