Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Mw. H.J.P. Pennings

Henri%C3%ABtte+Pennings.jpg
Functie Systeemtherapeut

Mw. Pennings werkt als systeemtherapeut NVRG / SPV.

Na een brede ervaring in verschillende onderdelen in de gezondheidszorg heeft zij zich gespecialiseerd in relatie-en gezinstherapie. Zij ondersteunt partners, ouders, kinderen om zich met zichzelf en elkaar te verbinden en soms ook om los te laten. Psychische problemen van een naaste hebben impact op de direct betrokkenen en andersom maakt het uit hoe de omgeving reageert op degene met psychische klachten. In de systeemtherapie is er aandacht voor  het perspectief van alle betrokkenen. 
Systeembehandeling kan in alle settingen gegeven worden mits er een psychiatrische diagnose te stellen is die vergoed wordt. als naast een individuele behandeling gegeven worden. Mw. Pennings geeft ook groepsbehandelingen, waarbij er naast de inhoud veel aandacht is voor verbinding.

BIG registratienummer: 29019263230