Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Hendriette_van_Loo_Flier_Copy__e6c184ff9e.jpg

Hendriëtte van Loo-Flier

Functie GZ-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt

Hendriëtte van Loo-Flier is Gz-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt.

Hendriëtte van Loo-Flier is Gz-psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt. De behandeling van conversiestoornissen of Functioneel Neurologische Symptoomstoornissen (FNS) is haar aandachtsgebied. Hendriëtte is werkzaam bij SEIN, expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde. Daarnaast is zij voor de behandeling van conversiestoornissen/FNS voor een deel van haar tijd gedetacheerd bij PsyQ. Zowel cognitieve gedragstherapie, hypnotherapiee als EMDR gebruikt ze in de behandeling. Op basis van een patiëntspecifiek behandelplan worden passende interventies gekozen voor de behandeling.