Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Mw. H.G.L. Van Hove

Helena+%281%29.jpg
Functie Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

Mw. Van Hove is sinds 2018 werkzaam als psycholoog bij PsyQ. Eerder werkte zij o.a in verschillende huisartsenpraktijken als POH-GGZ en op de poliklinische afdeling Medische Psychologie in een algemeen ziekenhuis.

Zij behandelt diverse stoornissen waaronder angst, depressie, trauma, ADHD en persoonlijkheidsproblematiek. Naast individuele therapie is zij ook ADHD-groepscoach en is zij co-therapeut van de Angstgroep. Binnen de individuele behandeling zet zij verschillende technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie en Schematherapie in. Daarnaast maakt zij, indien geïndiceerd, gebruik van EMDR.

Binnen het behandelcontact hecht zij veel waarde aan het creëren van een veilige sfeer waarin ruimte is voor kwetsbaarheid en zelfreflectie