Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Chantal Dommanschet

Chantal+Dommanschet.jpg
Functie Klinisch psycholoog, psychotherapeut

Chantal Dommanschet (1975) is als klinisch psycholoog – psychotherapeut verbonden aan de afdeling Angststoornissen. Zij werkt sinds 2003 met patiënten met angstklachten en comorbide stoornissen. Tevens heeft Chantal onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de behandeling van dwangstoornissen en is betrokken bij diverse andere wetenschappelijke onderzoeken op de afdeling.

Daarnaast doet zij second opinions en diagnostiek bij complexe (angst)problematiek en biedt consultatie aan collegae. Haar werkwijze is voornamelijk cognitief gedragstherapeutisch, maar zij is ook geschoold in onder meer schematherapie, cliëntgerichte psychotherapie, interpersoonlijke psychotherapie (IPT) en EMDR (eye movement desensitization and reprocessing). Daarbij ziet Chantal de meerwaarde van het betrekken van partner en/of systeem bij de behandeling.