Onze medewerkers

pdf

Onze medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor mensen met psychische problemen. Bij PsyQ werken GZ-psychologen, (basis)psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en psychotherapeuten verspreid over een groot deel van Nederland. Hieronder kan je per vestiging bekijken welke medewerkers hier werkzaam zijn en lees je meer informatie over hun functies. 

Ook aan de slag bij PsyQ? 

Wie weet sta jij dan binnenkort ook in deze lijst. We zoeken regelmatig nieuwe medewerkers voor diverse functies. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel! 

Alle vacatures

Componence Asset List

Astrid+Nauta.jpg
Functie GZ-psycholoog

Mw. Nauta werkt als gezondheidszorgpsycholoog bij PsyQ in Hilversum.

Bij PsyQ Hilversum voert ze behandelingen uit binnen diverse behandelprogramma's, waaronder psychotrauma, persoonlijkheidsstoornissen, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen. Hierbij maakt ze gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie  schematherapie en van EMDR. Naast individuele behandelingen geeft ze enkele groepstherapieën, waaronder schemagerichte groepstherapie en psycho-educatie bij autismespectrumstoornissen. Naast behandelingen voert ze ook psychodiagnostisch onderzoek uit op het gebied van autismespectrumstoornissen en de persoonlijkheid.

De behandelstijl van mw. Nauta kan omschreven worden als persoonlijk en met aandacht. Het is voor haar belangrijk om de behandeling gezamenlijk aan te gaan en samen te onderzoeken wat het beste voor iemand werkt.

BIG-registratienummer: 19928623825