Informatieavond over online behandeling

pdf

Iedere zes weken organiseert PsyQ Online een digitale informatieavond over online behandelingen.

Aanmelden informatieavond

Deze informatieavond is voor iedereen die onder andere meer wilt weten over wat online behandelen is, welke behandeling/behandelvormen er online allemaal mogelijk zijn, wat de verschillen met een reguliere, face-to-face, behandeling zijn en wat de meerwaarde is van online behandelen. Tijdens de informatieavond over online behandeling wordt ook een demo presentatie gehouden waarin wij laten zien hoe een online behandeling er uit ziet binnen de ondersteunende NiceDay app*.

Programma informatieavond online behandeling

19:00 – 19:05 – digitale inloop en ontvangst
19:05 – 19:20 – kennismaking en een introductie over online behandelen bij PsyQ Online (wat houdt online behandelen in?)
19:20 – 19:35 – demo online behandeling
19:35 – 19:45 – Voor wie is online behandelen, welke behandeling/behandelvormen zijn er online allemaal mogelijk? wat zijn de verschillen met f2f en wat is de meerwaarde van online?
19:45 – 20:00 – vragen en afsluiting

De eerstvolgende informatieavond van PsyQ Online over online behandeling is: Woensdag 25 augustus 19:00 – 20:00 uur

Planning informatieavonden

Iedere zes weken organiseert PsyQ Online een digitale informatieavond over online behandelingen. De informatieavonden worden gehouden op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur.

  • 25 augustus
  • 6 oktober
  • 17 november
  • 29 december

Een digitale informatieavond over online behandeling

De informatieavond over online behandeling vindt digitaal plaats en wordt gegeven door een van de zorg professionals uit ons multidisciplinaire team die dagelijks patiënten online behandelen. Tijdens deze avond is er veel aandacht voor het fenomeen online behandelen en hoe het in de praktijk is om een online behandeling te ondergaan. Ook vertellen we meer over de online behandeling van PsyQ Online. Onze behandeling is meer dan alleen videobellen, biedt dezelfde inhoud en kwaliteit als bij een reguliere behandeling en kent vele voordelen. Tijdens de avond vertellen onze professionals er tijdens een presentatie graag meer over en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Laagdrempelig en discreet deelnemen

Aanmelden voor onze informatieavond is laagdrempelig en kan op discrete wijze. Je aanmeldgegevens zijn alleen zichtbaar voor ons en niet voor andere deelnemers. Ook kunnen andere deelnemers jou tijdens de informatieavond niet zien en zie je zelf ook niet wie er deelneemt. Je ziet dus alleen de sprekers en de presentatie. Heb je vragen? Dan kun je die tijdens de avond stellen in de Q&A. Ook deze gegevens zijn, tenzij je dit zelf aangeeft, niet zichtbaar voor andere deelnemers.

Aanmelden voor de informatieavond

Aan de informatieavond over online behandeling zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor deze gratis informatieavond kan via het digitale aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je via de e-mail een bevestiging en een deelnamelink.

Voor meer informatie of vragen over de informatieavond over online behandeling kan contact opgenomen worden via onderstaande button. Wil jij alvast meer informatie over de online behandeling van PsyQ Online? Krijg hier een impressie van hoe een online behandeling eruit ziet, bekijk de ervaringsverhalen van (oud)patiënten en behandelaren of bekijk onze checklist met aandachtspunten om rekening mee te houden bij een online behandeling.

*De vestigingen van PsyQ Parnassia Groep, MET ggz en Mondriaan maken gebruiken van de ondersteunende NiceDay app voor online behandelingen. De vestigingen van PsyQ Lentis maken geen gebruik van de NiceDay app voor online behandelen, maar van Minddistrict.