Laat je psychische problemen niet erger worden

pdf

PsyQ zorgt op allerlei manieren dat de zorg aan onze cliënten in coronatijd zoveel mogelijk doorgaat. Op afstand waar dat kan, op locatie waar dat nodig is. Onze vestigingen zijn geschikt voorveilige afspraken op locatie. Hierdoor kan er gewerkt worden met inachtneming van de anderhalve meter afstand en andere maatregelen conform de RIVM-richtlijnen. Zo zorgen wij voor een zo hoog mogelijke veiligheid voor cliënten en collega’s.

Laat je klachten niet erger worden

Een lange tijd afgezonderd zijn is voor iedereen mentaal zwaar. Of je nou psychische klachten hebt of niet. Deze tips helpen om je mentaal fit te blijven. Wil je liever gelijk zelf aan de slag dan kan dat met behulp van deze zelfhulpmodules of met een volledig online behandeling.

Laat je klachten niet erger worden en vraag om een doorverwijzing bij je huisarts. Onze zorg gaat gewoon door, we staan voor je klaar.

Tips en adviezen

Vooral voor mensen die al last hebben van psychische problemen en hun naasten kunnen de gevolgen groot zijn. PsyQ ervaart dat veel cliënten behoefte hebben aan tips en adviezen om te kunnen omgaan met negatieve emoties. Op deze pagina vind je daarom:

Een artikel over de invloed van het coronavirus op het dagelijks leven van mensen met psychische problemen.
  • Een interview met een van onze behandelaars over de toename van psychische klachten tijdens Corona.
  • Lees de ervaringsverhalen van Ankie Driessen en Jordy Palm, die door de coronacrisis opnieuw last kreeg van psychische klachten.
  • Een dagplanner, om zoveel mogelijk structuur te houden: de dagplanner is gratis te downloaden.
  • Tips en adviezen