MijnPsyQ/Lentis

Op MijnLentis.nl ben je thuis in je eigen online omgeving. Het is gemakkelijk, veilig en snel.

Anderen hebben geen toegang tot jouw persoonlijke webpagina's.

Informatie+omtrent+trauma+bij+PsyQ.png

MijnPsyQ/ Lentis

PsyQ/Lentis biedt vier E-health toepassingen. In principe kunnen alle PsyQ patiënten hier gebruik van maken. Op dit moment zijn deze mogelijkheden nog niet in alle teams/vestigingen in gebruik genomen. Indien je meer informatie over deze toepassingen wilt, vraag dit dan aan je behandelaar.

Online Behandelen via het platform van Minddistrict
Dit is een online behandel- en communicatieplatform. Met het online behandelplatform kun je veilig mailen en beeldbellen met je behandelaar, en werken aan je behandeling, op het moment dat het jou uitkomt. Er zijn ruim 250 online behandelmodules beschikbaar op het platform. Welke mogelijkheden voor jou beschikbaar zijn, kun je bespreken met je behandelaar.

eTriage
Wordt gebruikt bij PsyQ Groningen in de aanmeldfase waarbij je, voorafgaand aan het intakegesprek, een online intakevragenlijst invult. De intaker stelt hiermee een waarschijnlijkheidsdiagnose. Dit is prettig voor jou als patiënt en de intaker en helpt de mismatch na intake te verkleinen.

MijnLentis
Is het patiëntenportaal van Lentis dat direct gekoppeld is aan het electronisch patiëntendossier (EPD). Als je bij ons in behandeling bent kun je hier een aantal dossieronderdelen bekijken en daarop reageren. Ook kun je sms-reminders ontvangen.