Actueel

Componence Asset List

22 april 2021

Flags+international+200+x+200.png

De zorg van de PsyQ International Mental Health Services (IMHS) wordt vanaf 1 juli 2021 ondergebracht bij onze andere vestigingen van PsyQ in Den Haag (Carel Reinierszkade en Lijnbaan).

PsyQ heeft besloten te stoppen met het specifieke internationale aanbod voor niet-Nederlands sprekende internationals (expats). Door een combinatie van factoren is het niet meer mogelijk om deze locatie met dit specifieke aanbod te behouden. Hierdoor hebben wij moeten besluiten de vestiging PsyQ IMHS te sluiten en de zorg, ook voor anderstaligen, van deze vestiging onder te brengen bij onze vestigingen van PsyQ in Den Haag (Carel Reinierszkade en Lijnbaan). Behandelingen op deze locaties zullen plaatsvinden in de Nederlandse taal of indien nodig met behulp van een tolk en veelal in groepen.

Continuering zorg voor anderstaligen

De zorg van PsyQ IMHS, ook voor anderstaligen, wordt gecontinueerd bij onze vestigingen van PsyQ in Den Haag (Carel Reinierszkade en Lijnbaan). Voor de huidige patiënten streven we er naar om de behandeling voort te zetten op één van deze locaties of via een online behandeling. Wanneer dit niet haalbaar is, zal de behandelaar samen met de patiënt op zoek gaan naar een passend alternatief.

Benieuwd naar alle locaties waar wij zorg van PsyQ aanbieden?

Bekijk locaties