Actueel

Componence Asset List

30 september 2019

regulier-handenschudden.png

PsyQ Nederland opent op dinsdag 1 oktober een nieuwe vestiging in Maastricht. De opening van deze tweede locatie in Maastricht stelt ons in staat om nog beter, efficiënter en sneller in te spelen op de behoefte van patiënten. De vestiging  is een samenwerkingsverband tussen ggz-instellingen PsyQ, Mondriaan en MET ggz.

De nieuwe locatie van PsyQ biedt specialistische en multidisciplinaire behandelingen voor patiënten met angststoornissen, psychotrauma, stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, ADHD en autisme. MET ggz behandelt daarnaast ook patiënten met eetstoornissen en somatische klachten. Als patiënten intensievere ondersteuning nodig hebben, biedt Mondriaan deze zorg.

Met de opening van deze nieuwe locatie wordt innovatief samengewerkt rondom zorginnovatie.  Zo kunnen we de de grote vraag naar specialistische behandelingen beter opvangen. En de kwaliteit en efficiëntie van de behandelingen verder te verbeteren.

Met een verwijsbrief van de huisarts kun je bij ons terecht voor verschillende wetenschappelijk bewezen behandelingen. Samen met jou werken we naar een succesvol resultaat toe: je klachten bestrijden en/of ermee leren omgaan om zo je kwaliteit van leven te verbeteren.