Nieuws Nieuws

25 maart 2016

Door de zorgelijke financiële situatie van Transvisie Zorg dreigt de zorg van patiënten in het gedrang te komen. Daarom schiet PsyQ per 1 april 2016 Transvisie Zorg te hulp. Zo kan de zorg aan patiënten met genderidentiteitsproblemen gewaarborgd en gecontinueerd worden.  

 

Wie is Transvisie Zorg?

Transvisie Zorg is een landelijke organisatie die psychische zorg biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met genderidentiteitsproblemen. Zij adviseren en begeleiden tevens scholen en professionals die te maken hebben met leerlingen of patiënten met deze problemen.

Toegevoegde waarde samenwerking

Voor Transvisie Zorg is PsyQ een logische keuze vanwege haar grote expertise op het gebied van Specialistische GGZ. PsyQ heeft de zorg voor specifieke zorggroepen hoog in het vaandel staan. Met Transvisie Zorg haalt PsyQ veel expertise in huis op het gebied van genderidentiteitsproblemen. Door de kennis van beide organisaties te bundelen binnen het landelijk netwerk van PsyQ, blijft de zorg voor deze patiënten breed beschikbaar.

Transvisie Zorg is gevestigd in Amsterdam en zal vanaf 1 april 2016 haar werkzaamheden verrichten vanuit onze vestiging in Amsterdam.