Actueel

Componence Asset List

30 september 2020

regulier-elleboog-boks.png

Wij vinden het belangrijk dat psychische hulp juist in deze moeilijke periode toegankelijk blijft. Ook met de nieuwe coronamaatregelen gaat onze zorg dus gewoon door. Op anderhalve meter waar dat kan en met mondkapje waar dat nodig is. Wij zijn er voor jou!

Maak mentale klachten bespreekbaar

Maak je jezelf zorgen over je mentale gezondheid? Bespreek dat met je huisarts. Als het nodig is kan deze je ook nu naar ons doorverwijzen en kijken we samen met jou hoe we je het beste kunnen helpen.

Volg je al een behandeling bij ons?

Dan gaan we samen gewoon door zoals je gewend bent, op locatie of online. Hier kun je precies nalezen waar je in jouw geval rekening mee moet houden. Heb je toch nog vragen, neem dan contact op met je behandelaar of de locatie waar je in behandeling bent. Ook kun je ons altijd bereiken via 088 357 44 00 of via het contactformulier.

Liever geen fysieke afspraak of contact?

Verschillende behandelvormen van PsyQ worden ook online aangeboden. Behandelingen voor Angst, Trauma en Depressie worden volledig online aangeboden. Er zijn ook behandelvormen die gedeeltelijk online (eHealth) worden aangeboden. Bekijk de mogelijkheden voor een gedeeltelijke- of volledige online behandeling.